Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Nina

Polecane posty

Gość gość

Czy dużo teraz małych Nin? Chciałam tak nazwać córkę ale mama mi uświadomiła, że teraz to imię jest w modzie i za jakiś czas będzie popularne tak samo jak Amelia, Maja i Lena. Co o tym myślicie?

Gość gość
Nie wiem, ja zawsze chciałam mieć i mam 14 m Ninke. Może i bd popularne i co z tego. Niny dużo śpią:D

Gość gość
Jeszcze nie ma tak dużo tych imion ale idzie na nie modna ale jak ci się podoba to daj jej to imie mi się osobiście podobają znane proste imiona ale mało kiedy nadawane np otyli łucja faustyna rita filomena nie masz pewności też że te imiona będę kiedyś popularne tak było z moim imieniem kiedyś było mało zuz 20, lat tematu a dziś jest ich pełno sama pamiętam jak byłam mała że mi mówili że mam bardzo piękne imie

Gość Nanannanannanagość
Dla mnie Nina to skrot od imienia Janina. Tak moja mama ma na imie. (Jest jeszcze skrot Jasia ale tego moja mama nie lubi ;). ). Mnie sie "Nina" podoba ale nie wiedzialam ze jest imieniem samym w sobie a nie tylko skrotem.

Gość gość
Łucja tez mi się podoba, ale ciężko zdrobnic, a wiadomo, że do dziecka każdy mówi zdrobniale nawet jeśli rodzice używają pełnej formy bez zdrobnien

Gość gość jjnb
Piękne imię wg mnie i nie znam ani jednej Niny ani małej ani dużej. Ogólnie podobają mi sie krótkie imiona, gdybym miała córkę wybór byłby miedzy Kaja, Ada i właśnie Nina. ;)

Gość gość
Up tez jestem ciekawa opinii

Gość gość
Piękne imię

Gość gość
Pierwsze słyszę, żeby to było teraz w modzie. Nadal królują Zosie, Hanie, Amelki, Julki itp. Ja mam niespełna 3.5 letnią Ninę i póki co wszędzie jest jedyna z takim imieniem. Osobiście w swoim życiu znam tylko dwie Niny. Swoje dziecko i koleżankę z liceum :)