Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszukuje wierszyka na zaproszenie zamiast kwiatów lotto lub wino

Polecane posty

Gość gość

w necie niby tyle tego jest ale ja bym chciała aby goście mieli wybór albo wino albo lotto i żeby to było w jednym wierszyku ktoś ma jakiś pomysł

Gość gość
wierszyki są w kiepskim guście, może napisz z tyłu na zaproszeniu małym drukiem"Byłoby nam miło, gdybyśmy zamiast kwiatów otrzymali od was kupon lotto lub wino" oczywiscie w bardziej grzecznej formie niz ja to napisalam

Gość gość
Sram na ciebie jak na tego co kobiety niema szukaj dalej i mecz sie ,sory .jak w kameszach w pelnym opzadzeniu przeibiegniesz 15 km zemna jeses gosc , tu masz szajse na sukces . Zone ci wyj***e i posle osle cie do nieba niezakladam sie bo, bo niejestem Korwin Hike . Caluj wszystkie dziewczyny w d**e jak cha ja ci w paure niewlozeotworku bo jeses brzki:-) kpchasz mię?:-)

Gość gość
My sie w końcu pobieramy i serdecznie zapraszamy na wesele, ślub w kościele. Nie musicie nic przynosić, my się nie będziemy prosić;) Ale że lubimy wypić a na picie brak nam kasy bez kuponów totolotka gości wpuszczać nie będziemy . Jeśli nie stać się na kupon przybądź do nas z pełną butlą.

Gość gość
Co za żuleriaaaa! Patologia!

Gość gość
mIAŁO BYĆ Wina butlą;) Możesz to zamieścić na bileciku na zaproszeniach!;)