Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy świat oszalał ? CENY ZABAWEK itp.

Polecane posty

Gość gość

Przezylam szok,jak poszlam do sklepu z akcesoriami dla niemowlat...Chcialam cos kupic dla maluszka siostry...mysle sobie,moze mata edukacyjna ? Patrze- cena 270 zl,omg....no to moze karuzelka ? Cena- 160 zl,omg...no to moze projektor ? - 130-180 ....no i wyszlam,bo niestety to nie na moja kieszen...rany...wy kupujecie dzieciom tak drogie rzeczy ?

Gość gość
A co mam na drutach zrobic??? Kupuje-wole dołożyć kupić cos porządnego niz byle szajs/jak dziecko dostaje od kogoś takie kiepskie zabawki to do piwnicy wynoszę i sukcesywnie wyrzucam

Nie, bez przesady, nie kupowałam niemowlęciu zabawek za 300 zł :-o Kupiłam mu karuzelę to się rozpłakał :D Miał jakieś tam drobiazgi ale nie takie drogie :-o Teraz jak ma prawie 6 lat to już nie przejdzie, zbiera Lego :)

Gość gość
Oczywiście. Stać mnie to kupuję. I to jeszcze droższe niż te wymienione przez Ciebie.

Gość gość
Hm...mnie niestety nie stac...trudno,poszukam cos tanszego

Gość gość
bez przesady są dużo tansze zabawki i dobrej jakości...mata za 270 to głupota, nawet jak się ma na to kasę.

Gość gość
co to za sklep? Maty można za 100zł kupić bardzo fajne.

Gość gość
Ja kupuje i to duzo drozsze, tylko mnie stac, mieszkam w de. Karuzela 160euro, chodzik 70 euro itd, glupie grzechotki kosztuja ok 10 euro, nie mowiac o ubraniach itd .. Ehhh wszystko drogie jest. Mam dwojke dzieci rozpieszczonych do bolu. Kolezanka ma 3 dzieci i wszystko uzywane kupuje za grosze, nawet zabawki :/

Gość gość
No tez mi sie wydawalo,ze tansze widzialam,ale dzis normalnie szok przezylam :-o

Gość gość
z zabawką to trzeba trafić i trzeba przemyśleć dokładnie bo to nie sposób zagracić sobie mieszkanie czy komuś misiami lalkami itp moja mała dostaje od cioć trochę tego i powiem Ci że czasem jest tak, że zabawka za 20-30 zł jest ukochana i zabawy kupa. Albo na urodziny zrzucają się wszyscy- oczywiście kto chce i kupujemy jakąś większą na dwór np coś albo już teraz jak jest dużą to coś ze sportowego sprzętu. zapytaj rodziców co potrzeba czasem ludzie chcą dostać dla niemowlaka pieluchy kosmetyki albo daj kasę tyle na ile Cię stać i niech sobie zamówią sami najwyżej dołożą kasy

Gość gość
Ja tam nie kupuje plastiku w takich cenach. Kupuje wszystko dobre niezniszczone i uzywane mimo ze mnie stac na nowe.

Gość gość
Swojemu tez kupowalam uzywki,w bardzo dobrym stanie,ktore potem tez sprzedalam,bo niezniszczone byly.Ale na prezent to chyba nie wypada...i jak radzi jeden z gosci,po prostu podpytam,bo moze nie trafie

Gość gość
ja tez uważam, że ceny zabawek to lekka przesada. Jak widze te zabaweczki dla niemowlaków z szeleszczącymi elementami taki zawieszki np. do maty edukacyjnej po 40 zł za zawieszke to śmiech mnie ogarnia. Teraz niech ktoś wyjedzie z tekstem "po co robicie dzieci jak nie macie nawet na zabawki"

Gość gość
No i znalazłam stronke z niedrogimi ,nowymi akcesoriami :) .Matę do 100 spokojnie można wybrać...uuufff....to dośc znana ,choć niedroga firma na literę C,choć chyba zmieniła nazwe i zaczyna sie na B.Nie podaję pełnych nazw,żeby mnie kto o kryptoreklame nie posądził.Po prostu cieszę się,że będę mogła coś wybrać :)

Gość gość
To fakt. Producenci nakładaja coraz wieksze marze. na www.jlbaltic.istore.pl starają się utrzymać tansze ceny niz na allegro. tanie zabawki i akcesoria dla dzieci. www.facebook.com/zabawkijlbaltic