Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Angie1212

PUP i problemy!

Polecane posty

Witam serdecznie! Mam ogromny problem i potrzebuje jakiejkolwiek porady. Otóż w sierpniu 2014r. bylam na spotkaniu w PUPie i dostalam termin nastepnego spotkania na grudzien. Pod koniec pazdziernika zatrudnilam sie na umowe zlecenie. To byly moje pierwsze kontakty z urzedem pracy i w ogole pierwsza praca. Jednak z wielu roznych powodo (ach jak teraz zaluje glupoty..) nie powiadomilam urzedu o podjeciu zatrudnienia. Na spotkaniu grudniowym sie nie pojawilam i zostalam z tego tytulu wyrejestrowana. Nie dostalam zadnego powiadomienia o karze, oprocz listu o decyzji o wyrejestrowaniu byla cisza. Teraz jednak minelo 120 dni i moge ponownie sie zarejestrowac, na czym ogromnie mi zalezy gdyz dostalam oferte stazu. Jednak trzeba przy wypelnianiu papierow podac gdzie i kiedy(!) sie pracowalo... I teraz moj dylemat - czy bede mogla ponownie sie zarejestrowac po danej sytuacji i czy bedzie nalozona na mnie jakas kara? Dodam ze nie korzystalam z zasilku,z zadnych szkolen czy dofinansowan, nawet u lekarza nie bylam wiec teoretycznie nie korzystalam z ubezpieczenia. Co robic?! Za wszelka pomoc,porady po stokroc dziekuje!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować