Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamika

dziecko roczne kupa z jakby piaskiem

Polecane posty

Gość mamamika

Przepraszam za obrzydliwy temat, ale synek od tygodnia ma w kupce jakby piasek, czy drobne fusy od kawy. Oczywiście nie jest to ani prawdziwy pisek ani kawa. Trochę sie martwię. Czy spotkalyscie sie z czyms takim

Gość gość
Ja sadze ze to moga byc normalne niestrawione resztki jedzenia. Dziecko pewnie juz wszystko je? Sorry ze tak napisze ale u siebie tego noe widzisz? Jest xos innego?

Gość mamamika
Nigdy wcześniej nie widziałam czegos takiego. Wiem, ze mogłyby to być niestrawione resztki, tyle, ze to jest maleńkie i jest tego bardzo duzo, dosłownie cała pupa w pasku.

Gość gość
Pupa w pasku czy kupa w piasku? Sorry ze tak pisze dla mnie to temat normalny. Mozesz zaniesc do labu kupe na analize jak cie to niepokoi.

Gość gość
Miewałam takie coś i tak mnie to denerwowało że chusteczki nawilżane nie dawały rady temu i dziecko od razu do mycia szło, ale były to pojedyncze przypadki. Jeśli od tygodnia sytuacja trwa to ja bym to skonsultowała z lekarzem

Gość gość
czy w diecie dziecka powtarzał sie przez ten tydzień jakiś składnik ? przeanalizuj to

Gość mamamika
Dzięki, chciałam uniknąć lekarza, bo na strefę zdrową będę czekać ze 2 tygodnie a na chorą nie chcę iść bo przywlokę jakieś choróbsko. Co do diety, to w zasadzie nic nowego nie je.

Gość gość
Moj tak ma zawsze po zjedzeniu banana

Gość mamamika
Mój ******ana codziennie i to chyba nie to, ale spróbuje jakis czas nie dawac

Gość gość
A nie jest to przypadkiem krew? Ona nie zawsze kest w kupce czerwona. Bywa,ze jest czarna. Skonsultuj to lepiej z lekarzem.

Gość gość
Nieprzesadzajcie z tym zarażaniem. Mój zawsze szedł na wizyte w poradni dzieci chorych i czekał w poczekalni z innymi dziećmi chorymi i nigdy sie nie zaraził. To już prędzej łapał w innych okolicznościach. Gdyby tak było to by inną polityke przyjmowania tych dzieci mieli