Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak żyć będąc warzywem?

Polecane posty

Gość gość

Prawie nie czując emocji, a jeśli już to bardzo stłumione. Mając martwe, mętne oczy lalki? I zdeformowany nos. Czy jest jakikolwiek sens takiego życia?

Gość gość
Taki sam jak każdego innego. Czy większy sens ma życie z piegowatym nosem i rozchwianiem emocjonalnym..??

Gość gość
Nie mam celu w życiu bo nic nie sprawia mi przyjemności nawet sex. Nawet nie odczuwam podniecenia, jestem brzydki i głupi. I mam pustke w oczach, nie czuje nic kiedy patrzę na ludzi w ich oczy. Wszystko jest mi obojetne. Wczoraj skakalem po dachu. Wcześniej bylem bardzo emocjonalny najmniejsze rzeczy mnie smucily lub cieszyly, bylem niedmialy a teraz jestem jak zwierze

Gość gość
a co maja powiedzieć ludzie chorzy na nowotwory, inwalidzi, ludzie z Downem, schizofrenią, parkinsonem, zwyrodnieniami, bezzębni, ze sztucznymi szczenami, bez włosów, ponad miarę owłosieni...etc.? czy oni też w/g ciebie chcą ze sobą skończyć, czy też mimo wszystko, leczą się, chcą żyć, często dzięki opiece innych albo zwiększonej ochocie do życia, zmianie myślenia, a co za tym idzie dostrzeżenia, że w życiu powierzchowność jest jedną z paskudnych cech zwyrodnienia własnego umysłu :P