Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

antybiotyk przy tabletkach anty a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam.Odnawiam temat. Biore tabletki antykoncepcyjne. Krwawienie z odstawienia miałam 4.04.2015 .Od 14.04 brałam antybiotyk Duomox który obniza działanie antykoncepcji.16.04 kochaliśmy się z mężem.Od 18.04 mam duzo bialego mlecznego sluzu,dostalam dziwnej wysypki.Od 19.04 bardzo bolalo mnie podbrzusze,przestało boleć 22.04 . Dzisiaj zaczeła mnie bardzo boleć głowa,leciała mi krew z nosa i mam zawroty głowy. Blister kończę za 5 dni i czekam na krwawienie.Będę chciała wtedy zrobić test ciążowy. Czy to moze byc ciąża?

Gość gość
Ciąża sie tak nie onjawia, wiec te objawy wcale nie sugnalizują ciązy. Jednak biortąc antybiotyk osłabiałaś dzialanie pigułek wiec choć ryzyko niewielkie przy długim regularnym stosowaniu pigułek to jednak jest. Pech chodzi po ludziach. W sumie wiedząc o tym, czemu się dodatkowo nie zabezpieczyłaś.

Gość gość
Dopiero po stosunku przeczytałam ulotkę antybiotyku. A tabletki biorę drugi miesiąc dopiero

Gość gość
Moi drodzy, zapraszam do udziału w Konferencji naukowej „Niepłodność – plagą zdrowotną XXI wieku”, która odbędzie się w dniach 14 – 15 maja br. w Warszawie w Centrum Konferencyjnym Hotelu Lord. Wybitni Eksperci poruszą ważny temat społeczny, jakim jest niepłodność i metody jej leczenia. Przedstawią najnowsze doniesienia w aspekcie płodności w dziedzinach takich jak: psychologia, endokrynologia, żywienie, zatrucie środowiska, seksualność, oraz jaki wpływ mogą mieć na zdrowie reprodukcyjne człowieka. Obecna edycja wydarzenia ma na celu zgłębienie zagadnienia niepłodności interdyscyplinarnie w kontekście czynników sprawczych, których znaczenie jest pomijane, a wydaje się być coraz ważniejsze. Ponownie podeszliśmy do tematu niepłodności kompleksowo. Obecność na naszym spotkaniu jest doskonałą okazją do porównania poglądów i doświadczeń z najwyższej klasy Specjalistami, z kraju i zagranicy, reprezentującymi niekiedy radykalne poglądy w kwestii niepłodności. Podczas dyskusji okrągłego stołu wybitni Eksperci ze środowiska naukowego i medycznego poprowadzą debatę o aktualnych problemach i wyzwaniach związanych z plagą niepłodności w XXI wieku! Zapraszamy do udziału więcej info: http://2015.nieplodnosc.org.pl/

Gość gość
zostały jeszcze 4 tabletki i czekam do krwawienia z odstawienia.Czas się dłuży

Gość gość
Odnawiam.wczoraj był pierwszy dzień odstawienia.biorę tabletki o 21.30 a już o tej porze miałam gęsty płodny sluz o konsystencji kurzego białka.