Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobilo sie cieplo, jak ubieracie niemowlaki?

Polecane posty

Gość gość

jak w temaciei czy przykrywacie kocykiem? Bo tak patrze na ludzi to niektorzy jeszcze nakladaja na gondole plandeke

Gość gość
ja mam problem, bo czuje ze mi gorąco to i małej na pewno też ale ona ma 5 miesięcy więc czapka chyba (?) obowiązkowa? tak to cienki pajac i kombinezon sztruksowy jej nakłądam a i tak jej za ciepło chyba...

Gość gość
Tak jak po domu + kombinezon z polaru i cienka czapeczka. Juz bez okrycia zadnego oczywiscie. A terZ mnie zjedzcie za polar :-)

Gość gość
Córka 7 miesięcy. Ubrana dzis w body na ramiączkach, tunikę z rękawem 1/2, leginsy i skarpety. Żadnej czapki. U nas 22 stopnie i delikatny wiatr.

Gość gość
żadne kocyki nie wchodzą w grę, gdyby nie wiatr to i penwie czapki bym nie nakładała

Gość gość
Własnie u mnie normalnie od kilku miesiecy prawie codziennie wieje Jak na syberii. Wykancza mnie juz to psychicznie

Gość gość
Corka 3 miesieczna body na dlugi rekawek,bluza cienka i spodnie sztruksowe,czapka cienka

Gość gość
mój ma 5 miesięcy, zakładam mu body z długim rękawem na to bluzę, na dół spodnie dresowe i skarpetki, jak wieje to jeszcze bardzo cienką wiatrówkę. Jak uśnie i wieje to przykrywam cienkim kocykiem, jak nie wieje to nie przykrywam. Zakładam też taką cienką czapkę bawenianą

Gość gość
Cienka czapa bo wiatr , bluzka z dl rekawem i cienka bluza i cienkir portki dres lub dzins i okrywam kocykiem. Mala 2.5 msca

Gość gość
moja ma 3 miesiace,ubrałam jej body z krótkim rekawem na to bluze bawełniana i spodnie cienkie i czapka oczywiscie cienka,bez kocyka

Gość gość
corka 11mies dzisiaj była ubrana w body z krotkim rekawem na to bluza spodnie dzinsowe skarpetki buty aha i opaska na głowie zadnych czapek ! ja byłam w krótkim rekawku . . .

Gość gość
Moja roczna dzis ciebkie leginsy cienkie skarpetki typu podkolanowki( z takiego czegos) balerinki, body na ramiaczkach i cienka bluzka z dl rekawem. Z ttm zr ona birgala i bylo jej cieplo. Jak zasnela w wozku cienkim bawelnianym kocykien nozki okrylam