Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2ne1kc

nie wiem co mam zrobic

Polecane posty

Gość 2ne1kc

Ja mam taka sytuację, ze chłopak zostawił mnie ponad tydzień temu mówiąc ze jest za młody na związek (on ma 16 ja 15 lat) i woli mieć więcej czasu dla kolegów byliśmy razem ponad rok często gdy się klocilismy to rozstawalismy się na jakiś czas (To ja go zostawialam) i teraz gdy poprosilam go zebysmy sie przyjaznili powiedział ze nie chce mieć ze mna kontaktu, cały czas mi powtarza ze ja się nim bawiłam i on dopiero teraz to zrozumiał. Zaczął spotykać się z kolegami zawalił szkole zaczął pić boję się ze to koledzy go namawiają żeby ze mna nie rozmawiał. Martwię się o niego ale on nie chce mnie znać ja nie mogę przestać o nim myśleć cały czas mi się śni kocham go i chciałabym do niego wrócić i chociaż byliśmy młodzi to wiem, ze to ten jedyny co mam zrobić żeby do mnie wrócił?; ( pomóżcie

Gość 2ne1kc
koleżanki mi go strasznie zazdrościły a teraz się będą ze mnie śmiały

Gość gość
Zajmij się sobą, nauką, rozwijaj swoje pasje i zainteresowania. Jesteś bardzo młoda - masz czas na związki i na rozterki sercowe. Nie powinnaś się angażować i na siłę ratować chłopaka. On nie chce Cię znać, nie chce pomocy więc odpuść - skup się na sobie.

Gość 2ne1kc
mama i tata mi mówią , że jeszcze mi się w pełni nie wykształciły narządy rodne bym już miała chłopaka