Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Liceum dla dorosłych

Polecane posty

Gość gość

Siemka,Mam 16 lat we wrzesniu 17.Chodze do LO i bardzo kiepsko mi idzie z matmy...I kilka osob proponowalo mi LO dla doroslych...jest to mozliwe? Slyszalem ze tak i nie wiec nwm...

Gość gość
Ja też mam straszny problem z matematyką i też chodzę do liceum. Może zbyt mało się przekładasz? Poproś kogoś dobrego z matmy, aby Ci wytłumaczył. Mi koleżanka pomaga i jest lepiej jakoś ciągnę na dwójach.. Spróbuj.

Gość gość
Sciagac? Na matmie nawet sie nie odwaze...jest to wice...i sieje postrach...najwieksza jedza w szkole...Staram sie jak moge i nie wazne czy ucze sie godzine czy 10 i tam zawsze mam 1...wiec zastanawiam sie nad LO dla doroslych...ew zawodowka od wrzesnia...

Gość krzychu8812
LO zawsze warto mieć w swoim CV, bo to aż wstyd nie mieć szkoły średniej. Dlatego nie ma końca świata, jeśli się nie idzie na dzienne. Trzeba łapać każdą możliwość, wcale nie gorszą. Ja pracuje i wybieram się do delty edukacji w Bytomiu do LO. Szkoła bez żadnych opłat, wszystko free, zajęcia w weekendy i praktycznie w ogóle nie będzie mi to kolidować z pracą i innymi zajęciami.