Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktos12345ktos1234

Po jakim czasie opada Waszym facetom?

Polecane posty

Witam Pisze tu z ciekawosci jak maja inni faceci:) A wiec gdy kocham sie z narzeczona mam bardzo szybki wytrysk ale po tym wytrysku penis mi sie opada,moge dalej sie bzykac i po ok 15 min znow mam wytrysk i znowu mi nie opada i tak w kolko,moglbym tak przez caly dzien,opada mi dopiero pp ok 15 min od zakonczenia seksu. Chcialbym wiedziec czy Wasi faceci tez tak maja i czy nie musze isc z tym do lekarza??

Gość gość
Mialam dwoch takich facetow, fantastyczni kochankowie. Reszta mogla raz,ewentualnie drugi po przerwie.

Gość edyta kapita
Stoi mu przez pół godziny po akcji i zawsze boję się, że mnie będzie brał kolejny raz. Nie wiem jak u waszych , ale mojemu wystarczy lekkie dotykanie i jest gotowy.

Gość gość
To zalezy gdy z mlodymi sie kochalam to z 10 min,a gdyze starszym ponad 30 lat to z pol godziny nim mial wytrysk i pol godz po wytrysku mu stoi pala.Nie bral zadnych nigdy na potecje tabletek taka uroda :D :D :D

Gość gość
Chyba nie jest to zależne od wieku. Jak my sie kochamy to raz ma wytrysk i kochamy sie znowu. Pozniej albo mu stoi albo opada w zależności jak długo uprawialiśmy seks. Przeważnie stoi i on chce trzeci raz ale ja bez sił. Także postoi 5 minut i opada. A czasami stoi mu pól godziny i mnie meczy on zeby jeszcze raz to zrobic. Dopiero po trzecim razie opada mu odrazu.

Gość gość
Moj mial kiedys godzinny maraton myslalam po drugim szczytowaniu ze nie skonczy mial w miedzy czasie dwa wytryski i po godzinie stal mu ponad pol godziny co przwda lezelismy rozebrani a on mnie piescil dalej w miejscach intymnych bym sie podniecila do trzeciego orgazmu,ale ma duzego czlonka i czulam juz dyskomfort w cipce.

Gość ktos12345ktos1234
A jak myslicie kobietki czy taka umiejetnosc działa na korzyść faceta?? Lubicie takie maratony?? Bo moja kobieta lubi krotko i nie lubi długo sie kochać i z tego powodu nie jestem zaspokojony całkowicie:(

Gość gość
To wsadz sobie między drzwi

Gość gość
Mój partner ma wytrysk po godzinie lub dwóch seksu. Ja w tym czasie dochodzę kilka razy i jest mi z tym cudownie. Ale jak on zechce to potrafi dojść w ciągu 10 minut. https://www.sexuarium.pl/