Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkaa

Wczorajsza pogoda nienormalna matka

Polecane posty

Gość autorkaa

Nie wiem jak trzeba mieć nasrane w głowie,wczoraj byliśmy w parku z córką, na dworze 20 stopni. Pomijając fakt,że 90% małych dzieci było w czapkach to szła matka z dwójką dzieci, obydwoje mieli czapki, na czapkach kaptury a pod szyją długie szaliki....:/

Gość gość
Tu u mnie w USA kobiety czesto decyduja sie na zycie bez dziecka i maja duzo szczesliwesze i bardziej spelnione zycie i maja kariere i hobby i wolnosc i podroze… 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość gość
Nie twoja sprawa. Może były po chorobie, może wracały z basenu, może łatwo się przeziębiają. A ty co, wróżka? Lepiej znasz jej dzieci niż ona?

Gość autorkaa
No na pewno się łatwo przeziębiają jak ich matka je przegrzewa... Do tej co o USA mam hobby,pasje,pracę, mam jedno dziecko i nie planuje więcej trafiłaś jak kulą w płot.

Gość gość
Niestety takie jest myślenie niektórych matek, że im cieplej dziecko ubrane, tym lepiej je ochroni przed chorobą;/ Guzik prawda. To, co Ty piszesz autorko, to jeszcze nic- jakiś miesiąc temu widziałam na placu zabaw chłopca w wieku ok. 14 m-cy, w kombinezonie zimowym i grubej czapie!!! Temperatura ok. 12-15 st +słoneczko.... Brak słów...

Gość gość
aaa niemozliwe:D

Gość gość
ta od USA to spamerka jest, wyluzuj :D

Gość gość
Ja wczoraj na placu zabaw widziałam dziewczynkę w kurtce zimowej i czapce wiązanej pod szyją. 24 stopnie na dworze, delikatny ciepły wiaterek. Dziewczynka czerwona jak burak, a mama z uporem maniaka popoprawiala jej ta czapkę żeby dokładnie zakrywala uszy. Moja 2 latka w leginsach, trampkach, koszulce z krótkim rękawem, oblicze bawełnianej z długim i czapce z daszkiem, a i tak się spocila biegajac.

Gość gość
A moje 9 miesięczne wczoraj bez skarpet pomykalo w wózku bo zgubiliśmy i nie bylo gdzie kupic. Dumna z siebie nie jestem ale co zrobić ;)

Gość gość
kurna..znowu ten durny temat.....i licytytacja, która lżej ubiera dziecko...a co wam do tego jak ktoś ubiera siebie albo własne dzieci..?????Niech chodzą w kożuchach, TO NIE WASZA SPRAWA!!!!

Gość gość
gość dziś takie tematy zakładają babki które mają nudne życie. Cała ich radość to komuś dowalić, obgadać..

Gość gość
dzisiaj kolejny przykład,temperatura powyżej 20 stopni,ja ubrana w cienką bluzkę i rozpiętą wiosenną kurtkę a momentami i w tym mi było gorąco, szło młode małżeństwo z córką ok 4 letnią, dziewczynka ubrana w wysokie jesienne buty, jesienny płaszcz zapięty pod szyję i wełniana czapka na glowie,tatuś szedł w krótkim rękawku,mamusia w bluzie,dziecko wyglądało jak kosmita,szkoda mi jej było.