Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam uciekać od faceta i jego rodziny? Jakaś sekta czy jak?

Polecane posty

Gość gość

Mam już 30 lat na karku. I wreszcie wydawało mi się, że poznałam fajnego faceta. Wreszcie nadszedł dzień poznania jego rodziny. Na obiedzie był także hmmm ksiądz?Od faceta usłyszałam, że to przyjaciel rodziny i czesto u nich bywa w domu, że znają się z nim od lat a ponadto jest takim opiekunem duchowym ich domu. Nie wiem czy ten ktoś jest księdzem, pastorem czy kimś innym. Zawsze słyszę, ze to "przedstawiciel wiary", a na pytanie jakiej wiary, słyszę, że takiej jak każda inna, itd. Może to ksiadz katolicki bo znajoma widywała go w kościele? Podchodziłam do tego z dystansem, z przymruzeniem oka ale teraz to już chyba coś jest tam nie tak... Pan duchowny zaczął mnie wypytywać o nasze zycie intymne - nawet o pozycje i "czy zostaje do końca" pytał. Uprzedzał, ze jak założymy rodzinę to on bedzie też i u nas gościł i będzie wprowadzał boga do naszego domu. Czy tylko mi się wydaję, że tu jest coś nie halo??

Gość gość
Rzeczywiście. To musi być jakaś ortodoksyjno-chrześcijańska sekta.

Gość gość
przedstawiciel wiary??? Świadek Jehowy... Uciekaj.

Gość gość
A zostaje do końca, czy nie :P? Jacyś protestanci, lol.

Gość gość
Ewidentnie cos nie halo. A co na to narzeczony? Ja na takie pytania to zareagowalabym agresywnie. Co to kogo obchodzi. Moze to jakis dewot jest i omamil rodzine? Tacy tez sie zdarzaja. U mnie w miescie byl taki co tak omamil kilka starszych babek ze zalozyly cos w rodzaju sekty katolickiej. Zaczely chodzic w niebieskich chustach- i w ogole w chustach, nosza tylko spodnice, drewniane krzyzena szyi, i kazdego kto im sie nie spidobal wizualnie straszyly pieklem, opetaniem, 3 wojna. Zaczepialy nawet obcych ludzi. Np mnie sie oberwalo za to ze scinam wlosy i farbuje-uslyszalam ze maryja placze, kolezanka miala 7 szatanow za to ze chodzi w spodniach bo maryja chodzila w sukienkach, podobno chodzac w spodniach kusimy mezczyzn do grzechu i takie tam. Takie pranie im zrobil jeden facet.

Gość gość
P*****l go

Gość gość
Myślę że powinnaś uciekać, zanim postanowią złożyć cię w ofierze.

Gość gość
No facet uważa, że ten pan mądrze prawi, że powinnam go wysłuchać, porozmawiać z nim, otworzyć się bo oni (on i jego rodzina) nie mają żadnych tajemnic przed tym panem i o wszystkim z nim rozmawiają.

Gość gość
bedziesz rodzic dzieci dla szatana w orgiach o polnocy w ich domu