Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaniecerpliwa

Czekam sobie zeby zrobic test ciążowy, kto ze mn?

Polecane posty

Gość Mamaniecerpliwa

Dlaczego ten czas tak wolno mija??

Gość gość
Ginekolog mi mowil,ze w trakcie staran nie wolno myslec o dziecku,bo nie nie uda. Wiec zajmij mysli czyms innym niz czekaniem na zrobienie testu.

Gość a co mi tam zależy
Ja mogę z Tobą poczekać. A jak będzie 1 kreska to poprawię po partaczu i będzie Pani zadowolona :-)

Gość gość
Czekam z Toba i trzymam kciuki. Ktos kiedys tez za mnie trzymal gdy czekałam. Dzis juz czekać nie musze

Gość gość
Powodzenia!!

Gość Mamaniecierpliwa
Fajnie ze ktoś sie odezwał, a moze sa jakieś mamy co tez czekają na testowanie? Ja czekam do środy lub pózniej, ale pewnie nie wytrzymam i zrobię w środę. Od piątku bolą mnie piersi i czuję igiełki w sutkach, ostatnio miałam takie uczucie jak karmiłam piersią. Mam już 2 letniego synka :)

Gość gość magda
Tak ja czekam na okres i zaczal sie spozniac. Staramy sie juz 7 msc i nic. Poerwszy raz spoznia mi sie okres. Mam bardzo regularne cykle 27-28 dni. Zdarzylo mi sie dostac predzej. Nigdy pozniej. Spoznia sie dopiero 3 dzien wiec nie chce sie nakrecac. Od 2 dni boli brzuch troche jak na okres, ale nie ciagle. Raz boli raz nie. Bola tez cycki. Zawsze przed okresem bolal brzuch ale wtedy po kilku h dostawalam i w ogole tak sie czulam ze wiedzialam ze zaraz poleci. Teraz czuje sie calkiem normalnie nie mam humorów w ogole nie czuje ze mialabym zaraz miec okres. Jutro zrobie test bo nie chce czekac i sie niepotrzebnie nastawiac.

Gość Mamaniecierpliwa
To daj znac jutro, ja do terminu @ mam jeszzcze kAwalek bo mam dlugie cykle

Gość gośćmagda
Niestety. Dzis dostalam okres :( Jestem zalamana. 8 cykl staran :(

Gość gość
Noy staralismy sie 2 lata, zaszlam dzieki leczeniu clo, bo jak sie okazalam mam pco. Ale mam zdrowego syna :D