Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzo moja jedyna, dlaczego odeszłaś?

Polecane posty

Gość gość
Chodzi pewnie o Kobietę z Wachlarzem.Jeśli chodzi o Kokeja to jest rzeczywiście tak że jego nik już zawsze i nierozerwalnie będzie kojarzony z SW

Gość gość
gość dziś <> Na A to moja muza

Gość gość
Koke kocha SW a ogryzek słuzy jako klin na raz🖐️

Gość gość
Do Kobiety z wachlarzem Lalkarz napisal kiedys A. Wladco to ty? Jaki byl twoj inny nick? :P

Gość gość
A ja ciekawa jestem gdzie podziały się te wszystkie niki z ero, nie wiem, np. nowa, silena, tabasko, kobieta z wachlarzem, errato. Jeszcze kilku nie widzę, ale wypadły mi z głowy. O, Magda78. Inessa. Nereid? Piszątu pod innymi nikami czy o co chodzi? Wszyscy odeszli? Nie wierzę. Męzczyzn tez chyba paru nie widzę.

Gość gość
Ale Kusza zawsze na posterunku. :classic_cool:

Gość gość
Czyli gdzie kuszko? po prostu ciekawi mnie czy ludzie zmieniają niki i piszą dalej pod innymi, czy po prostu olewają kafeterię i czy to wogle możliwe?

Gość Silena
Nie piszę pod innym nickiem,bo nie widzę powodu aby nowy przybierać.Nie piszę tu bo najnormalniej mam tego forum po kokardki :) Wierz mi,że można prowadzić fajne życie poza kafeterią ;) Ile razy usiądę z kawą i zaglądam tutaj,dochodzę do wniosku,że tutaj wciąż jedno wielkie błoto jest

Gość gość
to do książki zajrzyj frajerko

Gość gość
To Koke załozył ten temat dla SW🖐️

Gość gość
Dziwne ze sie pokazalas. A jednak sledzisz. :D

jestescie okropni 😭... zniszczyliscie moje najpiekniejsze marzenie 😭.. tak bardzo chcialam chociaz raz w zyciu byc czyjas muza 😭... a wy nic.. zadnej empatii.. dla kobiety w potrzebie ;)

Gość gość
dobra frida, nie denerwuj się będziesz moją muzą :D

Tępa jesteś czy udajesz? Napisałam wyraźnie"Ile razy usiądę z kawą i zaglądam tutaj" Nie spinaj się tak ;) Czasu mi dla ciebie szkoda ,tak samo jak na to forum.Króluj lala tutaj pełną gębą.Pokaż jaka z Ciebie gwiazda :classic_cool: Nie stanę obok ciebie,bo za cienka w uszach jesteś przy mnie :) Bywaj przegrańcu

Gość niestała      czytaczka
Mam ? Wiem, że nie jestem w stanie zrekompensować Ci bycia muzą gościa, ale ... gdybyś zechciała zostać moją muzą ;) :)

Bywaj przegrańcu ? Poważnie ? A to idę ? :( ;) :D Dobranoc :)

Silena ? Jeżu no wiem. Żartowałam przecież :) Dobranoc :) Spokojnej :)

otarlam juz lzy rozpaczy i usmiech zagoscil na mojej twarzy... tak.. jestescie kochani 👄 obydwoje.. chce byc wasza muza, ale nie wiem czy potrafie. obiecuje... bede sie starala.. nie byc wulgarna, chodzic wczesnie spac, myc zeby.. dbac o pesel.. regularnie odwiedzac fryzjera :P... no dobra. fryzjerke :D czynnie uczestniczyc we wlasnym zyciu.. oraz w waszym :classic_cool: gdyby mi sie nie udalo, przepraszam... zawsze jestem soba. muza nigdy nie bylam. dziecko... specjalne tulanki i buziaczki :* dowodem wdziecznosci za takie poswiecenie... boze.. ja w roli muzy 😭.. przepraszam.. to z wrazenia :)

Uznajcie miłe Panie po prostu, że każda z Was jest czyjąś muzą i będzie po problemie zamiast się przepychać". Najlepiej niech każda z Was będzie muzą dla samej siebie, nikt nikogo nie zainspiruje lepiej niż TY sama. Po co szukać swojej wartości w cudzych oczach a raczej wpisach? Pozdrawiam wszystkich grecka muza ;)

Gość gość
Chcialbys mnie widziec jeszcze?