Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiejsi kobiety nie maja w sobie nic z damy

Polecane posty

Gość gość

wulgarne, opryskliwe, proste, chamskie, puszczalskie, zadufane w sobie, egoistyczne piczki, które myślą tylko jak chwycić Pana Boga za nogi (czytaj ustawić się na całe życie z frajerem, który będzie na nie zapier....) i zaspokoić swoje potrzeby szalonej macicy :D

Gość gość
no zaspokojic szalona macicie a ptem ****** na to do konca zycia i w f domu i w robociea facet jaja rozwala i lezy przyniosic ochlapy

Gość gość
z kim ty się koleś zadajesz? :D

Gość gość
:) oj :/ a w jakiej branzy jsa ci nieudacznicy którzy na takie nieróbki pracuja :P"?

Gość gość
więzienna gwara cię charakteryzuje autorze, nic dziwnego, że masz to, czego pragniesz :D

Gość gość
wspołczuje autorze, nic tylko walnac łbem w murzysko ,jebiac na taka lafiryndę

Gość gość
wnioskuje z waszych wypowiedzi, ze zamiast mózgu macie szambo a gdzie ja do k.. nędzy napisałem, że moja baba jest taka glupia? haha... z kim ja sie zadaje? z wami imbecyle!! :P więzienna gwara? skoro tak twierdzisz, ja w pierdlu nie siedziałem, pozostaje wierzyć mi Tobie na słowo :D jak Boga kocham, ale z was banda idiotów :P

Gość gość
analfabeto ty jeden , nie obrazaj kobiet , ty tumoczku żon ,masz problem ?Czy jakeiś złe dośwaidczenia :D spojrz w swoje szambo ! ty bezczelniacho ,

Gość gość
i gownozjadki sie zdarzaja

Gość gość
Ale tak prawda, pełno klubowych oszołomek z szałem macicy i kalkulatorem w ręku. Żal dupę ściska, która ma bogatszego, nie dziwne że traktowane są jak szmaty. A podobno są takie uczuciowe i wrażliwe, myślał by kto. Mało jest fajnych dziewczyn.

Gość gość
boże, skąd biorą się tacy ludzie jak autor?

Gość gość
a te z lat 70 tych ?hahha to dopiero k***iska :D:D:D tumanie

Gość gość
No dobra, ale kim były kobiety, które są pierwszymi damami? Jakie były? Czyż to nie były zadufane w sobie, egoistyczne księżniczki, które szukały bogatego męża, by móc godnie żyć? Przy okazji też zdradzały. No, tylko potrafiły zachować się przy stole, grać na fortepianie i takie tam różne. To chyba dużo jest dam, czyż nie?

Gość gość
tylko wam udowadniam, że łatwo jest oczerniać płeć przeciwną i siać zamęt w szeregach "armii ludzi", którzy dziś są tak zdemoralizowani i głupi, że zamiast ominąć taki wulgarny tekst wkręcają się w dyskusję, która już na wstępie sięgnęła dna... :D ponadto temat ten miał być anty tematem wątku o bardzo podobnej treści czego nikt nie śmiał zauważyć wasze ograniczenie umysłowe kazało wam za to posądzić mnie o to, że psioczę na konkretna kobietę, która zapewne jest ze mną w związku czytacie i nic nie rozumiecie

Gość gość ksieżna riahna
ośle ty

Gość gość
"ponadto temat ten miał być anty tematem wątku o bardzo podobnej treści czego nikt nie śmiał zauważyć" Ja śmiałam to zauważyć, ale po co miałam o tym pisać? gość dziś

Gość gość
Ty głupia ci/po :P

Gość gość
to nikogo nie usprawiedliwia zachowałem się jak typowy de... i idiota ale to wam nie przeszkadza się do mnie odezwać i polemizować widać taki poziom dyskusji wam najbardziej odpowiada to dowód na to, że nie autor jest chory tylko jego odbiorcy :D

No dobra, ale kim były kobiety, które są pierwszymi damami? Jakie były Pierwsza dama to tylko tytuł kurtuazyjny. Co nie znaczy, że prawdziwa dama nie może być lekko wyuzdana w sypialni:P A do autora Jak piszesz dzisiejsi kobiety to na damę nie licz:O

Gość gość
a co ty masz do zaoferowania oprócz aktywnego czlonka i grubego portfeliska żony przyjaciela :D ?Chyba niezbyt wiele nikt nie chce s tobą polemizowac ..:)

Gość gość
pulchny dziś brawo dla Ciebie jako jedyny dostrzegłeś ten błąd nagrody niestety nie będzie :P gość dziś jak to k.. nikt? popatrz ile tu wpisów! :D

Gość gość
a i jeszcze jedno Tobie z pewnością nic ie mam do zaoferowania kobieta z KAFETERII nie jest warta poświęcenia

pulchny dziś brawo dla Ciebie jako jedyny dostrzegłeś ten błąd nagrody niestety nie będzie jezyk.gif A kto powiedział że zostałaby przyjęta:O:P

Gość gość
no widzisz takich klientów chciałby totalizator :P

Gość gość
runner dziś teraz to dopiero odkryłeś? haha....

Gość gość
poziom wpisu autora tez nie czy normalna kobieta nie chce miec rodziny twoim zdaniem, takiej zwyklej w ktorej sie zyje a nie przerzuca obowiazkami i wydana kasa?

Gość gość
normalna kobieta nie siedzi na Kafe to po pierwsze po 2 to dziś nie ma normalnych kobiet jesteście wypaczone zresztą tak jak mężczyźni nikt już na tym padole normalny nie jest po co zatem kreujecie z siebie nie wiadomo kogo

Gość gość
niby dlaczego nie siedzi? masz podglad kto siedzi na kafe a kto nie siedzi? takie wpisy sa wylacznie po to by kobiety sie bronily ze to nie prawda? tylko po co dyskutowac nad teza ktora jest z gruntu falszywa bo wrzuca wszystkie baby do jednego worka?

Gość gość
"skarbie" popatrz na te wszystkie wątki poczytaj wpisy powinnaś zagłębić się w typowe problemy kobiety Kafeterianki jeśli nadal nic nie zrozumiesz jesteś taka jak one a zatem współczuję tego typu miejsca są jak ścieki