Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooość

Mężczyźni powiedzcie szczerze czy mały biust, motylek dyskwalifikuje kobietę?

Polecane posty

Gość gooość

I niski wzrost, poniżej 160 cm

Gość gość
Tak już na samym wstępie

Gość gość
Dziewczyno nie przejmuj sie tym co oni tu pisza bo co to za mezczyzna co siedzi na babskim forum. Tu sa albo nieudacznicy albo wieczne prawiki ewentualnie jedno i drugie :D a tacy cie chyba nie interesuja

Gość gooość
No tacy nie interesują mnie, jednak byłam ciekawa waszych opinii Bo jm niska, mam małe cycki, motylka i nie jestem dziewicą (miałam jednego partnera którego bardzo kochałam i z którym byłam 3 lata)

Gość gość
Lubię nieduże kobiety, lubię niewielkie piersi (pod warunkiem, że reszta nie jest wielka, brzuch, dupa - żeby to było proporcjonalne), lubię te motylki.

Gość gość
dyskwalifikuje chyba tylko u jakiegoś pravika :D

Gość gooość
Raczej jestem proporcjonalna moje wymiary to 84-61-88

Gość gość
Tutaj przesiaduj****nda fantastów, którzy nigdy nie mieli do czynienia z kobietą. Znają tylko fotki i nic więcej. Nie mówiąc o tym, że nie rozumieją, że kobieta, to nie tylko sam wygląd, ale i zachowanie, kobiecość w zachowaniu.

Gość gość
No ja rozumiem ze facetowi jak się podoba konkretna cześć ciała to szuka sobie kobiety która będzie mu się w tej cesze podobać, bo jeśli nie ma tej cechy to są czasami problemy, ale oczywiście inne rzeczy nie mają wpływu na to czy z nią będzie bo patrzy jeszcze na charakter a nie tylko na wygląd,wiec gdy szuka kobiety która ma duże piersi, lub tyłek, czy też blond włosy to uważam to za normalne, jednak gdy wymaga od kobiety żeby miała taki wzrost, takie oczy, taki nos, takie usta, włosy, taki biust, żeby była szczupla, żeby miała taki tyłek i żeby miała jeszcze to i tamto, żeby nie była stara czyli max 25 l i była dziewicą to uważam to za przegiecie

kobiety powinni akceptować to jak wyglądają, a nie szukać tej akceptacji u mężczyzn..

Gość gooość
Trochę trudno jest się akceptować kiedy słyszysz głupie komentarze i żarty na twój temat typu : *wiecie czemu niscy są tacy głupi? Bo głowę mają blisko d/u/py *z jakiego ogrodu ucieklas krasnoludku? * wow chciałbym żeby moje ściany były tak płaskie jak twoje piersi *ty napewno jesteś kobietą? Czy chłopcem przebranym za dziewczynę?

Gość gość
marz problem ale z samym soba marz tu pełno kobiet z małymi cyckami lataja po plazy nago z zarostem na dole i sie nie przejmują