Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak widze na ulicy te małolaty w leginsach

Polecane posty

Gość gość

i obcisłych bluzeczkach to na samą myśl mam wzwód,te ciała takie jędrne,zgrabne,wołające o sex i jak wracam do domu to szlag mnie trafia,że wieczorem znowu musze się położyć koło tej starej,sflaczałej baby i udawać,że jest mi dobrze.Kobiety dobiegające 40 stki powinny same opuszczać męzów i tworzyć sobie kluby wzajemnej adoracji i tam użalać się nad swoja starością i brakiem atrakcyjności.

Gość gość
Hahaha a ty autorze jestes nadal jedrny ?

Gość gość
moze przelec dziure w plocie albo dziuple w drzewie

Gość gość
na pewno miałbym szansę u małolaty,to wiem

Gość gość
16:25 a ja nie lubie facetow przed i po 40- to sflaczale dziady , co ja mowie, dziadziska

Gość gość
autor pewnie stary, łysy i ma same zwisy :D

Gość gość
Malolata by sie wstydzila dziada taj jak ty wstydzisz sie swojej zony

Gość gość
Autor teraz jak siedzi i pisze to fotel pod nim smierdzi pierdami i ma ser pod napletkiem sflaczalym i brzuch wisi mu nizej niz chuj :)

Gość gość
a ktos ci kaze byc na sile z zona? nawet nie masz jaj by odejsc, pantoflu

Gość gość
takie stare baby powinny uprawiać turystykę seksualną do murzynowni,wtedy wilk byłby syty i owca cała,państwo powinno dotować tego typu erotyczne wypady dla starych bab

Gość gość
Lepiej sobie konia zwalić niż udawać przyjemność z próchnem

Gość gość
Haha wojtusiu wiesz ze teraz juz z górki na pazurki , malolaty to jedyne co u was moga zobaczyc jędrnego to portfel

Gość gość
To wal sobie konia:) jesli zona jest sflaczala to tylko przez ciebie

Gość gość
te stare baby to tez mialy kiedys jędrne ciala a te na ulicach jakbeda wygladac po 40 jak beda mialy nudnego meza?

Gość gość
właśnie,kiedyś... a teraz już nie mają i są nieatrakcyjne dla swoich mężów czy partnerów,dobrze,że są agencje,gorzej dla tych starych bab ale cóż tak ten świat jest poukładany

Gość gość
Sa nieatrakcyjne przez was:) a te baby w agencjach wymiotuja po spotkaniu z wami i robia szybko seks by due was szybko pozbyc:)

Gość gość
rób co chcesz tylko tych małolat nie zaczepiaj. Ja ostatnio, choć nie jestem już taką małolatą, zostałam przepuszczona w kolejce w sklepie (było tam mnóstwo ludzi) przez jakiegoś faceta. Powiedział, że się po coś musi wrócić. Oczywiście poszłam przed niego, a on po nic się nie wrócił tylko przy wszystkich ludziach powiedział- teraz przynajmniej mogę popatrzyć na twój tyłeczek. Myślałam, że się spalę ze wstydu.

Gość gość
Ok , ja mam lat 20, pracuje w agencji i brzydze sie takimi kolo 40, ale by zarobić kase trzeba szybko zrobic co swoje i pogonic goscia, nie ma co ukrywać ze ciala maja po przejściach i sa oblesni

Gość gość
zawsze jest jakieś wytłumaczenie na poprawę samopoczucia,polecam pooglądać parę filmików gdzie małolaty faktyczne :"rzygają" jak rżną się z wyjatkowymi oblechami,yhmmm

Gość gość
widać,że tu same odpady siedzą,przecież żaden normalny facet nie wytrzymał by z czymś takim na co dzień ,nie dośc,że stare to jeszcze durne ale pocieszajcie się jak możecie:-D

Gość gość
To teraz w tych czasach to sa takie kolejki ze jest mnostwo lud******olejce? To chyba na poczcie albo w banku :) przepuścil cie z grzecznosci bo mu glupio bylo stac przed toba(dzentelmen:) ) a ten tekst o pupci to tylko tak :)

Gość gość
był to dość duży market.. on był dużo starszy, więc tak naprawdę to on miał pierwszeństwo, poza tym on miał jedną rzecz a ja więcej: nie sądzę, żeby to był gest dżentelmena a zwykłe prostactwo

Gość gość
Pamietaj: mezczyzna nigdy nie ma pierwszeństwa przed kobieta :) jedynie niedolezny i w podeszłym wieku a dziadzisko ktore ma jeszcze ochote tak boleśnie żartować nie ma pierwszeństwa :) pozdr.

Gość gość
Faceci lubia czasem cos glupiego p*****lnac jak widza ladna kobiete to wtedy robia sie prymitywni

Gość gość
Mialo byc: oblesnie żartować :)

Gość gość
ok, mógł mnie przepuścić, ale po co ten głupi komentarz, Poźniej cały czas widziałam jak gapi się na mój tyłek.

Gość dontworry
stary zbok - małolaty się zachciewa, może jeszcze czerwone porsche i przeszczep łysej glacy i botoksik w twarzyczkę? Takie to typowe i żałosne. Koleś źle Ci z twoją żoną, to ją zostaw, na pewno po twoim odejściu odżyje, będzie szczęśliwsza i zacznie korzystać z życia, a ty sobie radź sam o ile cie stać na to. Ale nie, cykorstwo i cwaniactwo czuć od ciebie na kilometr. Ciekawe jakbyś się czuł jakby taki oblech jak ty patrzył tak na twoją córkę (przypuśćmy że ją masz) - obrzydlistwo...I żeby nie było nie jestem małolatą, ani ryczącą 40-stka, mam 25 lat i na takiego buraka jak ty szkoda by było mi nawet splunąć moja śliną...bllleee

Gość gość
Takie małolaty to poliglotki. Do perfekcji znają hiszpana i francuza :) polecam

Gość gość
:) moglas sie wkurzyc i znow stanąć za nim i nie pozwalać zeby patrzyl na ciebie od tylu:)

Gość gość
Czasem jak ide i idzie kilku facetow za mna i pieprza cos pod nosem to ja odrazu zatrzymuje sie, oni przechodza i mam spokoj:) zawsze tak robie:)