Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odrżnić czy kobieta ma szczere zamiary czy podrywa dla żartów

Polecane posty

Gość gość

co jak co, ale mistrzyniami flirtu i udawania są jednak jeszcze nadal kobiety

Gość gość
Kobiety rzadko żartują w tym temacie.Jesli czujesz się podrywany to tak właśnie jest.Taki flirt, czyli wpadłeś jej w oko.

Gość gość
kolejny mało inteligentny człowiek

Gość gość
gość dziś Kobiety rzadko żartują w tym temacie.Jesli czujesz się podrywany to tak właśnie jest.Taki flirt, czyli wpadłeś jej w oko. W koncu ktos madry

Gość gość
hahaha... możecie oszukiwać sami siebie, ale nie okłamujcie przynajmniej innych kobieta jak rzadko żartuje w tych sprawach? kobieta nie flirtuje dla zabawy? a mężatki? dlaczego flirtują? bo ktoś im wpadł w oko? znaczy mężczyźni wszystko robią dla zabawy, a kobiety nie? to jak to mamy rozumieć? że kobiety są bardziej interesowne? czym zatem jest kobieta, a czym mężczyzna?

Gość gość
Kobieta jest wrażliwą istotą którą można łatwo zranić, bo uczucia grają dla niej ważną rolę, niestety tak już mamy że zakochanie przychodzi nam łatwo i niestety musimy tymuczuciem darzyć was. Facet zaś jest po to żeby był dla kobiety kompanem do życia, a w zamian za to dostaje seks i wspolne spędzanie czasu choc on i tak woli w tym czasie grać albo oglądać tv. Facet nie ma uczuć zapamiętajcie sobie to raz na zawsze. On czuje tylko porządanie, facet nie kocha ! po prostu mu się ktoś podoba, ale nie ma uczucia. Rozwalają mnie wzystkie pytania na kafe... cz on mnie kocha, czy on sie zakochal bla bla....... pytanie powinno być, czy on chce mnie przerżnąć czy robi sobie ze mnie żarty bo widzi naiwniare która zapomina jezyka w gebie na jego widok.

Gość gość
straszne jest to co piszesz...

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Facet tez ma uczucia i Można go rownie latwo go zranic.

Gość gość
16.38 żadna kobieta, nie będzie podrywała, flirtowała z facetem, który chociaż trochę jej nie pociąga. Jeśli podrywa to szczerze, ale niekoniecznie w celu, o którym marzy facet. Tu może być rozbieżność jeśli chodzi o oczekiwania.

Gość gość
a jak odróznic czy ona podrywa czy nie?

Gość gość
Kobieta zawsze pokazuje swoje zainteresowanie od serca . Czasem stara sie to ukrywać z powodu różnych okolicznosći, ale wszystko jest szczere prawdziwe, a facet? podrywa dla zabawy razem z kumplami żeby miec ubwa, później jak widzi że kobieta sie wkreca to sie na nia gapi, zerka, odwraca wzrok, udaje niesmiałego chlopczyka a tak naprawde ciśnie z niej beke. zainteresowany , taki który coś poczuł zrobi zawsze coś zeby to się udało, niezainteresowany=podryw dla jaj. nie robi nic, zeby sie spotkać itp.

Gość gość
Buhaha tak, tak, wszystkie kobiety są święte... a co z flirciarami, które przymizgują się do faceta a jak ten złapie haczyk i zaczyna mu zależeć to one się wyśmiewają z niego z koleżankami? Znam też takie, które jak są głodne po imprezie, to potrafią się przymizgiwać do obcego faceta z kebabem, żeby ugryźć od niego kawałek... Jak byłem młodszy to też się na to łapałem, ale poznałem waszą prawdziwą naturę!

Gość gość
hahhahaha facetowi zaczyna zależec ? chyba porządnym rżnięciu, bo na pewno nie na uczuciu

Gość gość
jestescie po/pier/do/leni wszyscy jak jeden czy to chłop czy baba

Gość gość
Tylko faceci są do tego zdolni żeby podrywać dla zabawy i smiać się z dziewczyn które coś poczuły

Gość gość
I niestety jest to zjawisko bardzo częste :-(

Gość gość
Ja flirtowałam/flirtuje od zawsze.Teraz szczególnie mnie to bawi jak facet myśli tylko o jednym,napala sie a ja mówię potem baj baj,faceci są śmieszni.Jak sie wysilają z komplementami ,chcą organizować czas,wymyślają przeróżne rozrywki a chodzi tylko o jedno.Jak dostają pstryczka w nos-ich mina bezcenna.Lubie sobie robić jaja z napalonych facetow.

Gość gość
nie mowimy tu o napalonych tylko o uczuciach

Gość gość
Jak naprawdę jestem zainteresowana facetem to tego nie okazuje,jestem niedostępna,trzymam na dystans,mam wymagania wobec niego ,mam przede wszystkim swoje zasady których sie trzymam.Żartuje tez,bo lubię żartować ale inaczej.