Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz77

Mam kochankę

Polecane posty

Gość Dariusz77

Jestem 14 lat po slubie mamy 2 dzieci, 3 lata temu poznałem 21 letnia dziewczynę zakochała sie we mnie od razu ! Chwila zapomnienia i nagle pojawiła sie ciaza ! Zacząłem z nią rzadziej sie widywać bo żona zaczęła juz podejrzewać cos , młoda sie w****ila i zadzwoniła do zony i jej wszystko powiedziała , ale i tak mi wybaczyla pod warunkiem ze nie bede mieć z nimi ( kochanka i corka ) nic wspólnego , oczywiście zgodziłem sie bo u mnie w rodzinie nie ma czegoś takiego jak rozwód ... I teraz po kryjomu jeżdzę do niej ... Nie wiem co robic bo tu dzieci i tam dziecko, żona mnie kontroluje na kazdym kroku , jak wy sobie radzicie z żonami i kochankami ???

Gość Dariusz77
Zapomniałem dodac ze ona nie wiedziała ze jestem żonaty , powiedziałem jej jak była w ciąży to przez to sie w****ila i zadzwoniła do zony ...

Gość gość
To nie może być prawda, to musi być prowo.

Gość gość
Duzo znam kobiet co wybaczyly zdrady ale nie wiem czy oni dalej zdradzali

Gość gość
jak wy sobie radzicie z żonami i kochankami ??? x my nie mamy żon i kochanek, więc tak sobie radzimy:D dobre prowo

Gość Kachaaaa
A ja mam kochanka i jest super ;)

Gość gość
Mam 45 lat a mój kochanek 34 , widzę sie z nim codziennie ale maz nie wie nic nawet nie podejrzewa , jakby skr dowiedział to Bym sie wyprowadziła

Gość gość
"bo u mnie w rodzinie nie ma rozwodów" :-D Nooo, to wszystko wyjaśnia. Jesteś kłamcą i tchórzem.