Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekko rozbiegane oczy

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zauważyłam, że mam lekko krzywe, rozbiegane oczy.. jak patrzę na wprost, to jedno oko troszeczkę mi ucieka w bok.. czy to może być jakaś łagodna forma zeza rozbieżnego czy czegoś podobnego i czy to mogło się pogłębić dopiero ostatnio ? (mam 23 lata). Bo wcześniej jakoś nie zwróćiłam na to uwagi..

Gość gość
Tak czasami może być minimalny zezik prawie niewidoczny. Niestety zauważyłam że takie minimalne zezy potrafią z wiekiem stać się bardziej widoczne. Widzę coś takiego u znanych ludzi. Nagle w wieku 35 lat okazuje sie że mają oczka troszke "rozjechane" podczas gdy np. w wieku 15 lat zupełnie tego nie było albo powieka np. jedna troszke opada mimo że wiele lat wcześniej tego nie było widać chociaż tak naprawdę to było tylko że bardzo minimalne. Dużo cech niepożądanych u człowieka z wiekiem pogłębia się

Gość gość
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Strabismus.jpg mam na pewno mniejszego zeza niż on (poza tym mam dość małe oczy, więc u mnie tego tak nie widać) ale mam na pewno.. widzę w lustrze i na zdjęciach każdych jak to mogę wyleczyć? nie chcę za 10 lat, żeby było jeszcze gorzej

Gość gość
zezowata k***a