Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wk*****a mnie niemiłosiernie jak ktoś mówi że

Polecane posty

Gość gość

"Jak się chce to się da" "Zarabiasz najniższą to jesteś frajerem" "Studiuj kierunek techniczny, przyszłościowy to będziesz miała kasę". Itp. Itd. Kooorwa mać po prostu. Nie pójdę na kierunek techniczny bo jestem za tępa na to, wiem o tym i co, mam się pochlastać z tego powodu? Nie mam znajomości. Nie mam zawodu, studiuję nieprzyszłosciowy kierunek, wiem o tym wszystkim,a le co mam zrobić? isc od razu na kasę albo do galerii? może się k****ić na lewo i prawo bo to każda umie. Do języków też nie mam specjalnie talentu, uczę sie kilkanaście lat a umiem podstawy - większośc ludzi takich jest, przeciętnych albo i poniżej, bez specjalnych umiejętności. zarabiają później grosze i wegetują. Czasem się k****a nie dziwię, ze niektórzy wolą sie zabić, bo co to za życie? praca, dom i nic więcej, żadnej przyjemności z tego życia i jeszcze mówią, nieudacznik, frajer, rzygam tym życiem. jak ktoś nie jest przebojowy to jest przegrany.

Gość gość
Dla chcącego nie ma nic trudnego, determinacja i masz wszystko czego chcesz

Gość gość
Powinni od razu poddać eutanazji tych mniej zaradnych, wykształconych, mądrych byłby spokój bo i tak się ich kopie cały czas. Wszyscy powinni być bystrzy, inteligntni i się dokształcać cały czas z różnych dziedzin znać 10 języków. Jak nie to do rowu ;/. Taki p****y świat dzisiejszy.

Gość gość
do odważnych świat należy :D

Gość gość
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana

Gość gość
Dla chcącego nie ma nic trudnego, determinacja i masz wszystko czego chcesz x No i widzisz idioto, znowu to samo, a jak ktoś taki nie jest? co? są też dałny i nad nimi sie wszyscy litują i im pomagają bo chorzy a są też ludzie zdrowi na umyśle i z mordy, ale zwyczajnie przeciętni albo i niżej i chcieliby żyć w spokoju ale nie zdychając z głodu a nie brać udział w wyscigu szczurów, tacy już nie zasługują na godne życie? nie każdy może być bosem, lekarzem, prawnikiem z zapleczem rodzinnym, politykiem i inną elitą.

Gość gość
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana do odważnych świat należy smiech.gif x nie pjerdol szmat* udław sie tym swoim bogactwem, tak mówią zwykłe chamiska bez krzty szacunku dla drugiego w przyszłym zyciu będziesz się palił w ogniach piekielnych

Gość gość
up up up