Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eks mnie bardzo nienawidzi

Polecane posty

Gość gość

Moja była kobieta nie odbiera ode mnie telefonów i nie odpisuj****ardzo chamsko ją skrzywdziłem, chyba się nie nadawałem do związku z nią bo oboje sobie na nerwy działaliśmy ze względu na inne podejście do życia. Co nie zmienia faktu że to ja zawiniłem i robiłem chore akcje. Niestety zapomnieć o niej nie potrafię ostatnia rozmowa z nią oczywiście mi nie wyszła przez co wyszedłem na jeszcze większego idiotę... i co ja mam zrobić? dodać do tego muszę poczucie winy bardzo wielkiego kalibru co rano się budzę myśląc że to był tylko zły sen :(

Gość gość
Cóż żeś jej zrobił?

Gość gość
Obgadywałem, zrywałem potem wracałem, pisałem o niej źle... zachowywałem się jak debil bo nie potrafiłem zrozumieć jej zachowania i zasad

Gość gość
Musiałes nieźle nabroic, ale nie dziwie się tej kobiecie również bym nie odzywała się do Ciebie. Skoro każde z Was ma inne podejście do życia to po co tkwić w tym...

Gość gość
Osobiście byłam w dość podobnej sytuacji zbliżonej do Twojej , w efekcie końcowym zostawiłam bo miałam dość rozstan i powrotów , a ex zachowywał się podobnie do Ciebie. Służy mi rozstanie...

Gość gość
Wiem wiem wieczna woja wykańczała nas, co nie zmienia faktu że jednak hmm myślę o niej często, być może rozstanie to było jedyne sensowne wyjście żeby w przyszłości nie mieć kłopotów.

Gość gość
Czas zacząć układać życie bez niej, nie układało się wam , więc po co tkwić w czymś co nie daje szczęścia tylko meczarnie... Daj jej spokój, zajmij się swoim życiem...

Gość gość
gośćdziś żeby to było takie proste

Gość gość
A kiedy ostatnio widziałes swoją ex ?

Gość gość
w marcu... ale rozmawialiśmy przez tel tydzień temu

Gość gość
No to próbuj ja zdobyć ponownie