Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewamewa15

Pomóżcie!Proszę!

Polecane posty

Cześć :) Pomozecie? Pewnie dla wielu z was wyda sie to śmieszne.Chyba trochę zachowuje sie dziecinne,mam problemy jak dzieci z podstawowki ale no cóż, nie rozumiem chłopaków.O co im chodzi?Patrzy sie taki na ciebie,ty na początku kiedy to widzisz to unikasz tego takiego kontaktu bo jesteś nieśmiała,ale z czasem coraz to bardziej sie wkrecasz,nie potrafisz utrzymać takiego spojrzenia że on patrzy sie na ciebie a ty na niego ale też probujesz nawiązać ten taki kontakt.I on sie wycofuje,olewa cie,nie zwraca na ciebie wogóle uwagi.Ty dajesz sobie spokój,spogladasz czasem na niego ale to wszystko.Wiecie,on jest moim kolegą z klasy,w podstawówce on i ja byliśmy razem w jednej klasie,szczerze to była kiedyś moja wielka miłość właśnie w podstawówce byłam w nim zakochana po uszy ale potem zakochałam sie w innym i jakoś mi to przeszło.Tak jak napisałam wyżej on patrzył sie na mnie i to nawet dość często niedawno,pare tygodni temu ale wtedy to był czas kiedy moja mama często zwalniala mnie ze szkoły.Myślę że to może być też powodem tego że wtedy potem mnie olal,bo pomyślał że coś mi jest skoro tak często mnie zwalniają z lekcji.Smutno mi było bo wtedy naprawdę sie w to wkrecilam i zaczęłam do niego coś czuć :( Teraz ostatnio w piatek znów zobaczyłam że on na mnie spogląda,dzisiaj też bardzo czesto to robił.O co w tym wszystkim chodzi?

Gość gość
pewnie ćpa bo każdy gówniarz ćpa :D... i zwidy ma, patrzy ale nie wie czy to na co patrzy jest tym co widzi takim jakie dostrzega albo nic nie widzi i wyłupia gały by ujrzeć to czy w ogóle jest na co patrzy :)