Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko ja w tak młodym wieku mam niskie libido?

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata. Jestem atrakcyjna, nie mam żadnych większych problemów zdrowotnych i fizycznie wszystko ze mna w porzadku. Nie mam jakichś traumatycznych przeżyć z przeszłości... Wiec dlaczego od zawsze miałam niskie libido? Czytam nie raz historie par, ktore chwala sie seksem kilka razy dziennie.. W dzisiejszych czasach trudno o tak częsty seks, ale trzeba przyznać, ze brzmi to fajnie :p Jednakże od kiedy pamietam nie miałam nigdy nie wiadomo jak wysokiego libido. Moi partnerzy narzekali na to. Tak jest i w aktualnym zwiazku. Chłopak jak najbardziej podoba mi sie fizycznie, mentalnie i ma dodatkowo prace, przez ktora dodatkowo plusuje u innych kobiet. Zwiazek udany i dogadujemy sie. Kocham go. Dlaczego wiec mimo częstego spotykania sie u niego/ u mnie kochamy sie Max 1-2 razy w tygodniu? Kiedyś myslalam, ze moze gdy spotkam prawdziwa milosc, seks bedzie dopełnieniem i moje libido bedzie zwiększone. A tu co? Uważam go za milosc mojego zycia i jajco. On nie narzeka głośno, ale marudzi czasem. Uwaza, ze nie jest dla mnie wystarczająco atrakcyjny, co nie jest prawda. Uwielbiam jego ciało. Przyznał, ze w poprzednich związkach czuł sie o wiele bardziej pożądany. A co ja moge poradzić? Jestem jaka jestem i chciałabym to zmienic, bo z pewnością zblizyloby to nas do siebie jeszcze bardziej, a jednak nie chce kochac sie z nim z przymusu i na sile. Gdy juz sie kochamy, seks jest fajny i z charakterem. Niedługo mamy razem zamieszkać. Biorę tabletki, lecz libido jest w miare podobne podczas ich zażywania jak i gdy nie mam nikogo i ich nie biorę. CZY KTOS MŁODY TEZ TAK MA (KOBIETY)?

Gość gość
tryb "po ślubie" ci się za wcześnie włączył :P

Gość gość
W tym wieku powinnas byc czysta dziewica a nie sie kurwic z partnerami masakra grzesznico!

Gość gość
Zwykle z wiekiem libido się zwieksza. U mnie np po urodzeniu dziecka się polepszyło. Ty jesteś jeszcze b. Młoda. A powyższe wpisy to stąd, że piszesz o poprzednich związkach, jak bys miała co najmniej 30+ możesz też brać jwki3ś suple lub zioła

Gość gość
Oczyść organizm z nadmiaru toksyn to i libido powinno się zwiększyć. Wcale nie musi być tak, że będziesz chciała seksu od razu sporo więcej, ale doznania będziesz mieć lepsze.