Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tęsknię za innym !

Polecane posty

Gość gość

To nie prowokacja . Kilka 3 lata temu starało się o mnie dwóch mężczyzn. Pierwszy- ułożony , uczuciowy ,wykształcony .Drugi -nieogarnięty, żyjący chwilą. Z każdym z nich miałam fajne chwile. Pierwszy ciągle chciał mieć mnie na oku. Drugi dawał sporo luzu. Zdecydowałam się zostać z pierwszym z rozsądku i jak mi się wydawało z miłości. Jesteśmy małżeństwem. Jednak ciągle myślę o tym drugim. Zastanawiam się "co by było gdyby ". Mam ochotę do niego napisać. Spotkać się z nim. Poczuć ten dreszczyk. Co mam zrobić ? ?

Gość gość
Jestes taka tepa ze szkida to jomentowac w jakis sensowny sposob 3 lata k..a naprawde bozna byc takim deklem zeby sie katowac takimi pytaniami? A co ma bycten 2 pewnie leje paliwo do bakow na stacji cpn ma dwojke dzieci zone z ktora wpadl na jednej z domowek i zastanawia sie co bybylo gdy y tyle nie imprezowal tylko poszedl na studia rzuc meza ilec do nuego idiotko :D

Gość gość
Tak ,tak. Pogadaj sobie. Nie napisałam ,ze ten drugi to jakiś margines społeczny. Pracował odkąd pamiętam. Po prostu lubił imprezować i się zabawić . A nie leżeć w domu jak mój mąż...

Gość gość
I nie leje paliwa na cpn tylko założył firmę.

Gość gość
A Ty 00:08 naucz się pisać.

Gość gość
A ty nie badz szmata. . Na dibre i zle pamietasz? Czy to tylko dla publiki? Bije cie ? Pije ? Bo rozumiem ze watpliwosciw twoja wiernosc wkradly sie od jego lezakowania na kanapie :/