Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelka99

Zniszczone włosy

Polecane posty

Gość Marcelka99

szukam dobrych kosmetykow do pielęgnacji włosów, szczególnie chodzi mi o odżywki, czy ktoś może coś polecić?

Gość gość
Duży wybór odżywek będziesz miała na stronie kjkosmetyki24.pl sprawdź sobie, ja tam kupuje różne kosmetyki do włosów i ze wszystkich jak do tej pory jestem zadowolona.

Gość Helenka2444
U mnie na zniszczone końcówki i ogólnie suchą skórę głowy zaskakująco szybko zadziałało przejście na dietę i uzupełnianie tego ćwiczeniami (3x w tygodniu zestawik) ;p i dobry suplement (bio silica max, najwięcej skrzypu, witaminy, pokrzywa) jedna tabletka dziennie ;) Trzy tygodnie takiej kuracji i włosy nie łamią się, nie wypadają, skóra głowy nie jest sucha :)

Gość gość
na zniszczone końcówki najlepsze jest serum Kosswell Reinforce Ends z kwasami Omega. czy to po farbowaniu, rozjaśnianiu czy zabiegach innych potrafi zdziałać cuda!

Gość gość
banda spamerskich kuuurew! :o

Gość piaseczek
wiesz, zależy wszystko d tego jakie masz włosy i jak reagują na poszczególne produkty. Dobrać coś odpowiedniego możesz właściwie na zasadzie prób i błędów. Ja używam np maski kallosa, ale wiem, że nie na wszystkich działa. Wychodzę z założenia, że warto sprawdzać samemu, ale jednak też celować w jakieś bardziej profesjonalne kosmetyki- ja się np obkupuje we fryzjerskie na i-stylu. Zacznij od dobrej diety, ogranicz suszenie i prostowanie włosów, a jak to za mało to sprawdzaj kosmetyki:) Powodzenia!

maski do włosów firmy kallos oraz kanechom mi pomogły świetnie i są tanie :)

Gość Wero_nka
Jeśli chodzi o zniszczone włosy to warto je wspomóc też od środka. Stosuję od jakiegoś czasu suplementy Oeparol Piękna skóra, włosy, paznokcie. I naprawdę działa. Włosy są mocniejsze i bardziej lśniące. Zapytaj w aptece, bo warto.

Gość gość
banda spammmerskich kvvrew! :O banda spammmerskich kvvrew! :O banda spammmerskich kvvrew! :O banda spammmerskich kvvrew! :O banda spammmerskich kvvrew! :O banda spammmerskich kvvrew! :O banda spammmerskich kvvrew! :O