Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iilina

Jaka sukienka na chrzest dziecka?

Polecane posty

Gość iilina

Chciałabym wyglądać elegancko, ale nie wiem jaka wybrać sukienkę. Jestem szczupła brunetka, mam 165 cm wzrostu. Zdecydować się na jasną np.beżowa czy wybrać jakiś ciemny kolor? Myslalam o karmelowej, ale gdzie znelezc ładna sukienkę w tym kolorze? A może zdecydować się na spódnice i bluzkę, mam niebieską oliwkowa i branatowa rozszerzana tylko jaka bluzka do tego? Będę wdzięczna za podpowiedzi:)

Gość gość
* niebieska ołówkowa

Gość gość
* granatowa Słownik zmienia mi wyrazy

Myślę, że beże czy karmel powinny być ok i lepiej moim zdaniem postawić jednak na sukienkę. Poszukaj sobie na answear.com albo na mosquito.pl

Gość gość
Sukienka wg mnie będzie najlepsza. Nie jestem przekonana do beżu - zbyt oklepany kolor na te uroczystości. Jest wiosna, więc może nieco więcej koloru, jak np: http://www.orsay.com/pl-pl/moda/sukienki/sukienka-bez-rekawow-ecru-47102701.html http://www.emonnari.pl/sukienki/wizytowa_sukienka_bez_rekawow_1.html Granatowa, ołówkowa też jak najbardziej - widziałam taką w Quiosque ;-)

Gość gość
Zestaw spódnica i elegancka bluzka też będzie dobrym wyborem. Na stronie mango znajdziesz duży wybór eleganckich bluzek z różnych odcieniach niebieskiego , na pewno znajdziesz taką , która będzie pasowała do spódnic, które już masz.

Gość gość
Uwaga na sukienki dla dziewczynek sprzedawane przez kika & franco!! Dziewczyna kopiuje pomysły innych projektantów i sprzedaje jako swoje!! Jakość tragedia i jeszcze paragonu nie wydaje twierdząc że nie musi!! Poprawek nie chce wykonać twierdząc że ona zrobiła wszystko dobrze, nie polecam kika&franco