Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkobietka88

Jak mozecie oddawac bagaz w samolocie?

Polecane posty

Gość gośćkobietka88

Ja sie staram pakowac w podreczny, nawet na dluzszy wyjazd. Z odpowiendia pojemna tobra jest to mozliwe. Zbyt bardzo cenie swoje rzeczy, nawet jesli sa to tlko ubrania. Nie chce sie narazac na utrate bagazu. Zwlaszcza jesli lece w nowe miejsce i wiem, ze te rzeczy beda mi potrzebne. Nie chce sie narazac na niepotrzebny stres. Nigdy nie oddam bagazu, nigdyyyyyyy!

Gość gość
masz chyba mały bagaż :) Ja do podrecznego pakuje troche bielizny i ze dwie bluzki w razie W Z całym majdanem w podreczny sie nie zmieszcze

Gość gość z aeroplanu
Ale w ogole o co Tobie chodzi, chwalisz sie, ze lecisz samolotem? Toz to zwykly srodek transportu, nie podniecaj sie tak.Bez przesady z tym bagazem, zalozmy ze ginie raz na ok.50 lotow.Zwykle po kilku godzinach i tak dowioza Tobie go do hotelu.

Gość gość
Moja torba wyglada podobnie do tej, ale ma wymiary ktore sie kwalifikuja jako podreczny http://www.bmw-shop.pl/product/image/345/Torba-podr--czna-M--materia--owa.jpg Wejdzie wszystko bielizna, kosmetyki, laptop, 2 pary spodni, kilka sweterkow, z kilka bluzek, pizama, buty na zmiane, recznik. Inni tez sie czasem dziwia jak mam maly bagaz, ale wiecej chyba nie trzeba.

Gość gość
hahaha a czemu mialabym sie chwalic, ze latam? przeciez kazdy dzisiaj lata.:) omg tylko w Polsce takie podejrzenia :)