Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smiesza mnie mamuśki,które kupuja swoim dzieciom tylko

Polecane posty

Gość gość

Kocyki z LaMillou.Mam taka koleżankę,ktora nawet łóżeczko od nich kupiła.Ma dosłownie każdą pierde z tej firmy maskotki pościel przescieradla kocyki podusie wózek caly w tym badziewiu i mamuska podjarana....dla mnie to zbedna rzecz a ona sie tym podnieca.Moze nie mówi ale widzę ze jarają ja rzeczy z tej firmy.Ma chyba z 10 zestawów z każdego wzoru wszystko kazda pozycję....masakra jakas.wiem ze takich matek jest mnóstwo bo widzę po wózkach...ta znajoma tez ciuszki dla dziecka tylko Benetton,Zara,H&M a dziecko ma zaledwie 6 mscy.Stroi jak gwiazde.Juz nie chce widzieć na kogo to wyrośnie...

Gość gość
mnie z kolei śmieszą takie, które wtryniają swojego nochala w zakupy innych- CO CIĘ OBCHODZI TO, CO ONA KUPUJE WŁASNEMU DZIECKU ZA WŁASNE PIENIĄDZE???

Gość gość
Za twoje nie kupuje więc ty się przestać jarać tym, kto się czym jara. A jak tak bardzo martwisz się o przszłość dziecka to bądź tak uprzejma i bierz udział w ich wychowywaniu. Zaoferuj darmową pomoc na spacery, zabieraj do parku i wpajaj dzieciom swoje mądrości.

Gość gość
Ci cie to obchodzi? Zajmij się swoim tylkiem i swoim dzieciakiem.

a ja nawet nie wiem o jakiej firmie mowa :D a ludzie niech kupuja co chca. Ja osobiscie patrze na jakosc i wygode. Nie mam zamiaru stroic wlasnego dziecka w pierwszych miesiacach jego zycia i pewnie tez mi sie za to od niektorych oberwie :) takie zycie. Nie dogodzisz kazdemu ;)

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
ja tez nawet nie wiem co to za firma

Gość gość
autoreczka wie :D

Gość gość
a mnie śmieszy, że ktoś lubi truskawki, bo ja lubię jagody i śmieszy mnie jak się jarają tymi deserami, ciastami i świeżymi truskawami hahahaha śmiać mi się chce. Jak można lubić truskawki, Przecież to drożyzna i smak jakiś taki mdły, a jagody pyszne sama w lesie zbieram za darmo DLA MNIE truskawki to zbędna rzecz. Zdecydowanie wolę jagody i wszyscy macie woleć :D

Gość gość
komentarz wyzej idealny ;D

Gość gość
Ja też kupuje dużo rzeczy z Lamillou, dlatego że: są jakościowo rewelacyjne, są przepiękne, są praktyczne i są niespotykane. Rozumiem, że to drogie rzeczy i wielu na to nie stać. Ale żeby od razu wysmiewcze posty na forum pisać. ... żal.

Gość gość
jak widac autoreczke boli, ze ona nie moze sobie pozwolic na takie zakupy ;) ale zaraz bedzie pisac ze ją na pewno stac, buhaha :D

Gość gość
Moja droga cudowna rekLama brawo!

Gość gość
Ma chyba z 10 zestawów z każdego wzoru wszystko kazda pozycję.... x Czyli ile razem? Pięćset, tysiąc?

Gość gość
a ja kupiłam mojemu dziecku wózek wielofunkcyjny i fotelik samochodowy w firmie http://www.coletto.pl/. Oni mają bardzo duży wybór wózków i fotelików, w różnych cenach i przystosowanych do różnego wieku i wagi dziecka. Bezpieczeństwo i komfort dziecka są dla mnie najważniejsze.

Gość gość
Ja tez mam i co z tego ???!?!!Ulzylo ci

Gość gość
o co chodzi z tą firmą ? co to jest, nie znam Zaciekawiłyście mnie :D chyba sobie obejrze te rzeczy hahah

Gość gość
cóż no więc zajrzałam, coś tam przejrzałam może jedna czy dwie rzeczy uznałam że ładne ale nie kupiłabym bo dla mnie niepraktyczne wcale, ogólnie to nie lubię takich hmmm.. klimatów, przerostu formy nad treścią. Ogólnie to jak zobaczyłam takie coś tam było już nie wiem co z wieloma kolorowymi przyszytymi metkami to odniosłam wrażenie że gdzieś to już widziałam dawno temu w jakimś programie śniadaniowym. Z tymi metkami dziwny pomysł to raczej by sie gdzie indziej nie powtórzyło więc myślę że to ta sama firma. Te telewizje śniadaniowe oni lubią promować sztucznie celebrytów znikąd, zapraszać jako autorytety w dziecinach wszelakich, a także wciskać takie właśnie reklamy, ciekawe ile ci przedsiębiorcy "projektanci" płacą za prezentacje tych swoich hmmm "dzieł"

Gość gość
Nie rozumiem? ja tez kupuje mojemu dziecku wszystko firmy ktora uwazam za dobra, jaki macie problem?to chyba normalne ze matka chce dla dziecka dobre rzeczy?

Gość gość
Każdy kupuje co chce - fajnie, że ją stać i że chce w dziecko zainwestować. Ja też kupuję dzieciom dużo za dużo i już wiele razy słyszałam, że to głupota wydać 300zł na buty ecco bo wyrośnie... a ja lubię jak dzieci ładnie wyglądają i mają komfort noszenia dobrych gatunkowo rzeczy. Nie mam nic wymienionej przez Ciebie firmy, ale mam słabość do ciuszków mayoral i zara do butów ecco i też kupę kasy zostawiam w sklepach z ubraniami i akcesoriami dla dzieci chociaż zarabiamy średnio. Każdy wydaje na co chce - nikt mi nie daje.

Gość gość
Oj juz tak nie zazdrosc...:) moze tez cie bedzie kiedys stacx