Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do ludzi mieszkajacach w krajach gdzie sa czarni

Polecane posty

Gość gość

Jak radzicie sobie z tym pokrojem ludzi?dla mnie to jest zupelna dzicz tam gdzie sie tylko pojawia sa zamieszki zdewastuja kazda rzecz,w USA te lenie siedza na tgzw.welfair maja pieniazki za darmo bo im sie nalezy..ja sie mecze wsrod tej choloty ktora wzbudza u mnie wstret.

Gość gość
polacy tez wzbudzają wstręt i nienawiść...zwlaszcza w UK gdzie polskie mieszkania są podpalane, polacy atakowani, nawet premier tego kraju David Cameron otwarcie mowil, ze chce sie pozbyc Polakow i zatrzymac imigracje polakow do anglii:D

Gość gość
Jak smiesz porownywac bialego czlowieka do czarnucha??!!!#

Gość gość
Nigdy nie uwazalam sie za rasistke. Wrecz przeciwnie, zawsze glosno sie buntowalam kiedy w moim towarzystwie ktos naigrywal sie z czarnych albo poslugiwal sie stereotypami wypowiadajac sie o nich negatywnie. Tak bylo dopoki nie wyjechalam i pomieszkalam kilka lat w UK. Niestety musze stwierdzic, ze wiele z tych stereotypow nie wzielo sie z niczego. Na przekroju 15 lat mialam okazje pracowac z kilkudziesiecioma czarnymi osobami, i niestety jest wyrazny trend, ze im sie po prostu nie chce pracowac. Chetnie imaja sie prac w ktorych moga sie o******lac, jak juz cos robia to w zwolnionym tempie, sa maks kaprysni, wymagajacy i czesto aroganccy. Kobiety sa dodatkowo na maksa prozne. Prawda jest taka, ze czarni sa czesto bardzo inteligentni. To wlasnie oni traktuja bialych jak swoich niewolnikow. Czarny sie spokojnie o******la z charakterystycznym grymasem na twarzy i krowim spojrzeniem, z politowaniem przyglada sie jak banda bialych z********a, biega w te i we wte. Mam czarna kolezanke, osobe wyksztalcona i kulturalna, ktora sama podczas jednej z naszych rozmow przyznala, ze czarni mezczyzni mysla tylko o jednym - o seksie. To napedza cala ich egzystencje. Tak tak, kazdy facet mysli o seksie, jasne, ale mowila, ze oni doslownie non stop mysla wylacznie o rznieciu, bardzo niewielu potrafi sie zaangazowac w gleboka, dlugotrwala, emocjonalna relacje z kobieta. Ta sam kolezanka powiedziala mi, ze ona partnera szuka wylacznie wsrod bialych, bo czarnemu mezczyznie po prostu nie mozna ufac. Poza tym, potwierdzam, ze czarni maja specyficzny zapach. Nie u kazdego to czuc, ale jesli czuc to zawsze to samo. To taki bardzo silny zapach jakby zaschniete lajno. No ale czy to wszystko jest takie dziwne? To jest odrebna rasa ludzka i jak kazda rasa ma swoje dominujace cechy. Czarni maja wlasnie takie jak wymienilam (poza innymi). Na plus trzeba przyznac ze kobiety sa maks pro rodzinne i sa zwykle bardzo opiekunczymi matkami. To chyba tez pozostalosc po zyciu w stadzie. Biali tez kiedys zyli w stadach, ale duuuzo dawniej niz czarni. Oni do dzis zyja w plemionach przeciez.

Gość gość
Sa jeszcze msciwi i bardzo agresywni,ja bym ich wszystkich wytepila jak wszy..

Gość gość
Mieszkam nad takim leniwym s****wem ktore pozwala sobie na duzo...jest matka zastepcza i ma za to pieniazki i pracowac nie musi..zaklocala spokoj darla sie na dziecko a nikt nic nie zrobil z tym bo kazdy sra sie z czarnuchem jak ze smierdzacym jajem!