Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jorgen

jak sie zblizyc do dziewicy?

Polecane posty

Gość Jorgen

Czesc! Sytuacja wyglada w ten sposob. Poznalem urocza, mloda i zabawna kobiete ktora jest o dziwo dziewica. Chcialbym sie do niej zblizyc ale za bardzo nie wiem jak. Z dojrzalszymi kobietami nie ma raczej problemow, ale poniewaz jest ona dziewica nie wiem jak mam sie zachowac. Z gory dziekuje za pomoc! Pozdrowienia, Jorgen

Gość gość
Daj jej odczuc, ze dziewictwo jest dla Ciebie czyms pieknym i marzysz o dziewicy. Tylko ze to musi byc naprawde wiarygodne, nie udawane. Dziewice z reguly wstydza sie swojego dziewictwa bo spoleczenstwo uznaje to za cos negatywnego niestety. Dlatego dopoki nie bedzie miala pewnosci ze jestes zafascynowany tym ze jest dziewica i cenisz to sobie, moze sie czuc przy tobie skrepowana, albo uwazac ze jestes jak wszyscy i dlatego na nia nie zaslugujesz.

Gość gość
Ideologia. Facet pyta czy długo będzie musiał się z nią spotykać nim zamoczy. Czysty praktycyzm.

Gość Jorgen
Hej! Rzeczywiscie, moze masz racje Gosc 16:47 ze powinienem dac jej odczuc sie jej dziewictwo jest czyms pozytywnym. Jednoczesnie musze dodac ze nie dowiedzialem sie tego od niej bezposrednio lecz od jej matki z ktora dobrze sie znam. Dlatego mysle ze lepiej zebym sie nie ujawnial z ta wiedza - natomiast moglbym mowic ogolnikowo ze dziewictwo to cnota itp. Co o tym sadzicie? Nie chce jak to ktos brzydko ujal "zamoczyc", ja juz z takich rzeczy wyroslem dawno temu. Chcialbym po prostu poznac ja blizej i ja do siebie przekonac poniewaz jest wedlug mnie bardzo wartosciowa mloda dziewczyna. Pozdrowienia, Jorgen

Gość gość
To ile ty masz lat?

Gość Jorgen
Hej! Ja mam 54 ale nie rozumiem co moj wiek ma tutaj za znaczenie. Pozdrowienia, Jorgen

Gość gość
o kuwa :-D

Gość Jorgen
Witam ponownie, I co, nie wypowie sie zadna dziewica? Zostalem poinformowany iz na tym forum jest podobno duzo dziewic. Pozdrowienia, Jorgen

Po co ma się wypowiadać jakaś dziewica? Skąd ona ma rzeczy takie wiedzieć..Podobno prawiczki i dziewice to już gatunek wymarły i się zdarzyć nawet nie może w życiu. Jeśli chodzi o mnie to po prostu jak do każdej kobiety trzeba podejść odpowiednio i z odpowiednim wyczuciem.

Gość gość
kobieta?chyba dziewczynka. pedofil!

Gość Taki_jeden_964
Dziewice z reguly wstydza sie swojego dziewictwa bo spoleczenstwo uznaje to za cos negatywnego niestety. xxxxx O jakim społeczeństwie piszesz co uznaje za negatywne ? O dzieciach na kafe czy o normalnych ludziach. Bo normalni ludzie uznają uprawianie seksu bez ślubu za coś nienormalnego.

Gość Jorgen
Czesc i czolem, Wypraszam sobie pedofilie. Ta kobieta choc mloda, 19 lat, to jest dorosla i dojrzala na swoj wiek - zarowno psychicznie jak i fizycznie. Jesli chodzi o seks przedmalzenski to nie mam z tym zadnych problemow jendak chce podkreslic iz nie daze przedewszystkim do zcalenia naszych cial a do poznania blizej tej kobiety i zblizenia sie do niej. Pozdrowienia, Jorgen

Gość Taki_jeden_964
Nieźle. Ja mam 35 lat i nie zbliżyłbym się do takiej młódki. Raczej taka intelektualnie nie będzie jeszcze dojrzała. Chyba jakaś przemądrzała pannica z przerośniętym ego.

Gość gość
daj jej spokój jesteś dla niej za stary tylko się ośmieszył widać że chodzi ci o wianek tylko nie dla psa kiełbasa, ona jest przeznaczona komuś innemu, zwoją drogą matka zachowała się skandalicznie wyjawiać tak intymne sprawy obcym facetom, maskara zero lojalności wobec córki pzdr. dziewica

Gość gość
no tragedia.. pewnie sie podjarałes tym faktem, że jest dziewicą, i liczysz na to, że uda Ci sie taką zaliczyć.. wpierając tu wszystkim, że niby jesteś wielce zainteresowany jej osobą żal.. a nawet jeśli to jesteś stary ona młoda, nie sądzisz ze zasługuje na kogoś w swoim wieku.. a jeśli cię to tak interesuje zapytaj jej maki, z pewnością, będzie zachwycona twoją determinacją, do zbliżenia się do jej córeczki

Gość gość
do dziewicy można się zbliżyć tylko w jeden sposób: podniecić ją intelektualnie tak, zeby jej ciało nie miało siły się bronić