Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenieeh

Marzę aby mnie pocałował jak to zrobić?

Polecane posty

Gość marzenieeh

podrywal mnie nie jakos otwarcie, ale rzucał podteksty ja to olewalam moze nie tyle olewalam co mialam inne sprawy na glowie. To co trapilo moja glowe juz przeszlo otworzylam sie na niego to teraz on sie wycofuje. Zrobil sie strasznie oschly, zimny. Chcialabym zeby nie bylo miedzy nami takich chlodnych relacji. Chcialabym aby doszlo miedzy nami do zblizenia.

Gość gość
a po ile macie lat?

Gość marzenieeh
oboje po 30tce

Gość gość
a możesz sprecyzować, co robiłaś w ramach olewania ? Czasem tak jest, ...po prostu może się poczuł "zraniony", może nie tak głęboko, ale trochę i teraz się wycofuje, bo to normalna reakcja, gdy po Twoim olewaniu nagle Ci przeszło i zmieniasz zachowanie. On mógł już trochę ostygnąć, może mu przeszło, zobojętniał, albo pamięta Twoje zachowanie i to reakcja naturalna.

Gość marzenieeh
Był taki zgrzyt że nie chciałam z nim przejścia na ty. Jego kolega cały czas mówił chcesz to moge cię z nią poznac a mnie wkurzało to, że on nic nie odpowiada na tę jego propozycję no i w koncu wkurzona powiedziałam do naszego wspolnego kolegi zeby tego nie robił bo widocznie tak nam lepiej. To jest jedna z takich sytuacji która mysle mogła urazić jego dumę.

Gość marzenieeh
odpisze ktos?

Gość gość
Jak cię facet pocałuje to odlecisz od smrodu z jego mordy

Gość gość
Jest blisko Ciebie, to go sprowokuj, wyczujesz właściwy moment i sama go pocałuj. Jak nie odda pocałunku, to będziesz już wiedzieć, że on nie chce. Sam może być tak zdezorientowany wobec siebie, że sam nie wie już jak ma się zachowywać, dlatego nie wychyla się.

Gość marzenieeh
Ale czy myslicie, że sytuacja którą opisałam powyżej mogła go do mnie zniechęcić? W sumie ten nasz wspolny znajomy( jego bardziej bliski kolega wrecz przyjaciel dla mnie mniej taki niedawno poznamy) przy mnie mowil do niego sluchaj stary chcesz to cie z nia zapoznam chcesz to zrobie zebyscie przeszli na ty. No i on taki zmieszany nic nie odpowiadal no ale w sumie tak mysle co mial powiedziec przeciez chyba glupio by to wygladalo gdyby przy mnie do niego powiedzial tak zapoznaj mnie z nią. No ale ja to odebralam ze on nie chce mnie poznac blizej i dlatego wybuchlam z takim tekstem no ale czy to moglbyc powod jego wycofania?