Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieci które nie interesują sie własną matką , to s*******e

Polecane posty

Gość gość

dzieci które nie interesują sie własną matką , to s*******e

Gość gość
to wyuzdane puste karykaturki

Gość gość
A może matka też się nimi nie interesowała, może była alkoholiczką, albo toksyczną tyranką... wszystko zależy od sytuacji.

Gość gość
to, że się rozłożyło nogi i urodziło to jeszcze nie czyni matką. na szacunek trzeba sobie zapracować. trudno oczekiwać, że ktoś będzie interesował się "mamusią", która jego/ją całe życie miała za nic, albo nawet robiła jawnie krzywdę

Gość gość
gdyby była kurwą to sie nie dziwię dzieciom, ale jak

Gość gość
Bo alkoholiczka to od razu zła matka? gratuluje światłego umysłu. To schizofreniczka albo chora na depresje też jest do bani? A co, wszystkie do jednego wora.

Gość gość
nie zwlaj na matkę :) ci którzy sie nie interesują to egoiści s*******e bez emocji zasad i szacunku do innych , to pazerna hieny ! takich nienaweidzę i życze im ble bedą mieli za swoje

Gość gość
! durnoto ty ! Chora na depresję to też Twoja matka! ty miernoto,ale masz drug amamuśke dziwe na która zapieprzasz :D i łozysz ,to wałsna masz w d***e fuj jestes świnia , nie wstydze sie tego

Gość gość
mam w dopie swoja matkę, bo ona miała w dopie minie. nie przyszła na mój ślub, bo jej moja żona nie pasowała. nie przyszła na chrzest mojego dziecka, bo według niej urodzić się nie powinno i jeszcze psycholka śmierci życzył mojemu dziecku, a swojemu wnukowi. niech teraz ona zdycha sama.

Gość gość
mam w dopie swoja matkę, bo ona miała w dopie minie" x przeciez to calkiem naturalne ze miala cie w d***e:D