Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnygość

Wsiadłam za kierownicę po piwie... Mam wyrzuty sumienia...

Polecane posty

Gość smutnygość

Wiozłam w dodatku swoje dziecko. Wypiłam piwo z koleżanką, jedną butelkę Tyskiego i zaraz potem (całe szczęście że nie otworzyłam drugiej) otrzymałam telefon żeby po córkę przyjechać. Normalnie to córkę miała odwieźć jej ciotka, ale samochód się zepsuł, a mąż jak na złość musiał zostać w pracy. Nie mieszkam w mieście, więc taksówek, autobusów nie ma. Zaryzykowałam:( Nie byłam pijana, ale miałam okropnego stracha, ze mnie złapią, a teraz mam straszne wyrzuty sumienia:(

Gość gość
słusznie. Gdyby coś się stało, byłabyś przedstawiona jako pijaczka.

Gość gość
Po jednym to jeszcze nie tragedia, zależy w jakim tempie piłaś i czy cos jadłaś, moze nawet nie przekroczyłaś tych 0,2... Juz i tak po ptakach, najważniejsze, ze nic złego sie nie stalo

Gość smutnygość
jadłam, byłam po sniadaniu i po obiedzie. Piłam dośc długo to piwo, nie upiłam się na pewno, ale strach był ogromny, bo przecież jakby policja mnie złapała, a ja z dzieckiem jadę pod wpływem? Strach pomyśleć:(

Gość gość
Ja raz miałam to straszne uczucie, jak pojechałam rano po wieczornym piciu wina. Wypiłam ok 3/4 butelki wieczorem na imprezie a rano nawet nie pomyślałam i pojechałam autem. Uświadomiłam sobie dopiero jak stałam w kolejce do dmuchania :) O mało zawału nie dostałam, straszny stres. Na szczęście było zero :) i nauczka na całe życie. Aha i zakup alkomatu.