Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co powiedzieć kurierowi?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chodzi o to. Zamówiłam buty jednak w złym rozmiarze i nie ma mojego z danego modelu a innych nie chce. Zadzwoniłam do sklepu i pani powiedziała ze jeśli da się odwrócić to to kurier nie przyjedzie. Ale jeśli nie to należy nie odebrac paczki. No o problem w tym ze co mam powiedzieć kurierowi? No jasne mogę mu nie otwierać ale co jeśli mnie zobaczy na podwórku czy coś?

Gość gość
ze nie przyjmujesz paczki i tyle. chyba ci jasno powiedziala sprzedawczyni

Gość gośćkuleczka
normalnie powiedz że nic nie zamawiałaś ze to jaklaś pomyłka,zakładając że zapłata przy odbiorze,ja zamówiłam tabletki slim proactive ale sie naczytałam złych opini i nie odebrałam przesyłki ,kurier dzwonił to powiedziałam ze nic nie zamawiałam

Gość gość
No ale będzie się pytał dlaczego i tak dalej i będę musiała pewnie ponieść koszt wysyłki. Nie bez przesady nie będę mówić że nic nie zamawiałam....

Gość gość
po prostu powiedz, że uzgodniłaś ze sprzedawcą takie właśnie rozwiązanie i tyle - po co ściemniać i wymyślać powody? A jak spyta czemu to mu powiedz, że nie będziesz mu się tłumaczyć - ma paczkę zabrać i koniec najlepsze są rozwiązania najprostsze

Gość gość
Dziękuję osobie powyżej, chyba tak zrobię ☺ a czy będę musiała zapłacić za przesyłkę?

Gość gość
Hej, ostatnio szukałam różnych konkursów i natrafiłam na jeden bardzo fajny konkurs. Myślałam, że to ściema, ale spróbowałam i się okazało, że po 2 tygodniach wygrałam i telefon dostarczył mi kurier . Wiem, że teraz telefony nie są tanie, i chcę wam polecić tą stronkę o to ona: http://zgarnij.ekstrapromocja.pl/wygrajiphona6

Gość gość
oj, tego, czy będziesz musiała zapłacić, to naprawdę nie wiem - ale podejrzewam, że tak

Gość gość
No ok. Mam nadzieje ze nic poważnego z tego nie wyjdzie i kurier okaże się w porządku :/

Gość gość
dokładnie, mówisz, ze nie przyjmujesz paczki i tyle. Ja kiedyś korzystałam z usług fastpost, jednak okazało się, że nie wysłaam wszystkich rzeczy w paczce, zadzwoniłam do kuriera i wrócił sie z paczką do mnie.