Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jan741zxc

Ambitne dziewczyny gdzie Was szukac :)

Polecane posty

Witam, Temat stary i powtarzany do znudzenia ale cóż, Otóż w ciągu całego zycia spotkałem 2 kobiety warte zachodu, przy pierwszej okazalo sie ze jest zajeta, a druga.. fajnie sie dogadywalismy do momentu aż wyznałem uczucia, wszystko się zmieniło. Dziewczyna nie chciała zerwać znajomości ale trzymala dystans, nigdy nie wiedzialem na czym stoje, zazdrosc etc troche mnie to wykańczało wiec postanowilem się odciąć. Moje pytanie kieruje do Was a mianowicie gdzie spotkać kogoś wartego uwagi. Ogolnie to zalezy mi na osobie bardzo ambitnej, starającej się osiągnąc coś wiecej w życiu a i wrazliwosc jest bardzo cenna. Nie chodzi o to ze jestem materialista bo "te dwie" wcale nie miały wiele ale poprostu wiem ze dawały z siebie co tylko mogły i tak jak mowie nie chodzi tylko o materialne sukcesy. Co do mnie to jestem studentem krakowskiej uczelni, kierunek no cóż nie mam tyle wolnego czasu co niektorzy koledzy ale przynajmniej jest ciekawie a i przyszlosciowy :) Nie jestem typem imprezowicza, co nie oznacza ze jestem nudny - tak mi sie wydaje, zwlaszcza ze duzo kolezanek mowilo mi ze bylbym idealnym chlopakiem (co kolwiek to oznacza);d Moje pytanie to gdzie szukać? Znacie może jakies portale spolecznosciowe dla takich osob? Nie wiem może istenija jakies inne sposoby? Ogolnie to szukam dziewczyny o cechach podobnych do moich co oznacza ze kluby, szybkie randki etc poprostu odpadaja, nie oznacza to ze krytykuje takie zachowanie ale nie czulbym sie tam swojo? Szukałem po uczelni ale niestety z niepowodzeniem, a uczelnia-mieszkanie-uczelnia nie jest latwo coś wychaczyc, zwłasza ze nie startuje dopuki nie poznam osobowosci Wiek 22, nie duzo ale czuje sie baardzo samotny i chcialbym miec kogos kim moglbym sie zaopiekować :) Oczywiscie nie chce nic na sile bo to sie nie sprawdza. Pozdrawiam

Gość oszkaa
Jak zostaniesz wiecznym pravikiem to moze zmienia ci sie priorytety

Gość gość
W bibliotece często spotykam :)

nie o to chodzi by zostac wiecznym praw ale nie bede zmienial priorytetow z 2 podowdow, pierwsze nie szukam dziewczyny na sile a drugie nie zamierzam nikogo skrzywdzic i nie zaczynam czegos co wiem ze na dluzsza mete i tak nie bedzie "działać" :)

Gość gość
Co dokładnie studiujesz jesli można wiedzieć?:)

Widze ze w uczuciach kierujesz sie rozumem nie sercem, wiec dluga droga przed toba do szczescia

budownictwo wil, serce + rozum powiedzialbym bo w 2 strone tez nie dziala :P ciezki przypadek i tu wlasnie kieruje pytanie bo moze jest ktos wlasnie z podobnym problemem ale jakby z drugiej storny :P

Gość gość
Jestem tu, ale ja studiuję na zupelnie innym kierunku i w mieście nieco oddalonym. Też chciałabym poznać kogos o podobnych priorytetach, ale to nie takie proste.

Gość kopernik była kobietą
Ja wiem gdzie ja wiem ! Na Księżycu ! Ha ha ha ha.

Kierunek akurat nie ma nic do znaczenia, nawet powiedzialbym ze jest to nawet interesujace co to moze być takiego :) niestety wiem ze to nie takie proste ale przynajmniej mam dowod ze i takie osoby istnieja! :))

Gość gość
Istnieją i pewnie jest ich całkiem sporo. Poza tym tak juz jest, ze zrozumieć mogą się ludzie o podobnych doświadczeniach i marzeniach. Takie związki i przyjaźnie są chyba najbardziej udane i najtrwalsze.

Gość gość
Co t może być takiego... Ja zgaduję, że zoologia w Wagadugu.

Gość gość
Cały Ty :)