Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna123

Dziewica w ciąży?

Polecane posty

Gość niepewna123

Boję się, że jestem w ciąży. Do "incydentu" (nie wiem jak to inaczej nazwać, niemniej jednak jestem dziewicą) doszło na samym początku kwietnia. Ostatni okres miałam pod koniec marca. Kolejną miesiączkę mam planowaną dopiero za jakieś 2 tygodnie, mam dość długi cykl. Od 2 tygodni jem więcej, jestem senna, ostatnio miewam bóle brzucha i od kilku dni bolą mnie piersi. Nie robiłam testu, boję się go kupić, wiem, to wydaje się głupie. Dodatkowo około 2 tygodnie temu miałam jak mi się wydaje krwawienie implantacyjne. Trwało ok 4 dni i było dość skąpe i brązowe. Jestem przerażona, nie wiem co myśleć, czy to możliwe żebym była w ciąży?

Gość gość
Była taka jedna. Maryja Dziewica się zwała.

Gość gość
No super a powiedz nam skąd ta ciąża się wzięła. Bo pominęłaś ważny aspekt problemu :-P. Aczkolwiek nikt mądrego ci tu nic nie napisze. Bo jasno-widzów tu nie ma. Kup test a najlepiej 2 różne i działaj.

Gość gość
Wlasnie,nie opisalas jak ten incydent przebiegal. Czemu podejrzewasz ciaze? Malo to wszystko prawdopodobne. Najlepiej kup test jesli sie niepokoisz. Nie masz sie czego bac. Wynik testu nie zmieni tego czy jestes w ciazy,czy nie.

Gość gość
niepewna, kotku, dziewicą się jest DO MOMENTU seksu, a nie OD MOMENTU. spoko, słonko, taka mała omyłeczka, każdemu się zdarzyć może

Gość gość
Ty el camilo dziewica analna juz nie jestes. Twoj tatus o to zadbal haha