Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettkaaa

Lewandowski w szpitalu po faulu

Polecane posty

Gość anettkaaa

jakos mi go wogole nie zal, nie wiem czemu. Acha wiem po przeszedl z Dortumndu do Monachium, 2 najwiekszych wrogow. To tak jakby ktos w legii Warszawy przeszedl do wrogiej druzyny np. Krakowa, tylko dlatego ze mu wiecej zaplacili. Lub na odwrot. Dla mnie to czlowiek bez honoru.

Gość gość
juz sie nie moge doczekac jego sweet foci w gipsie ze szpitala...zyg

Gość gość
Taa.... Dopoki gral dla borussi nawej najmniej zainteresowane laski dawaly se w opisach borussia!!!! Gol!!! Nagle wszyscy wielcy fani byli, ach jaka duma, co drugi to kibic borussi. Teraz jakas cisza i jeszcze wyzwiska. Lewandowski jest ogromnym powodem do dumy, mieszkajac za granica jest jednym z najbardziej rozpoznawalnym pilkarzy. Daje tez przyklad mlodym, ze mozna wiele. Podli jestescie i chwiejni jak choragiewki.

Gość gość
Nie jestem chwiejna, zawsze wydawal mi sie lalusiowaty. Fanka Borusii tez nigdy nie bylam. Wedlug mnie jest to czlowiek bez honoru z powodu o ktorym napoisalam wyzej. Ale widocznie sam nie masz honoru skoro nie potrafisz zrozumiec prostego powodu ktory podalam.

Gość gość
Myslisz ze to jego decyzja? To kluby dobijaja targu. Jak sie konczy kontrakt i klub chce go sprzedac to go sprzeda, zajmij sie czyms na czym sie znasz. Swoja droga jak sie ma nie szanowanie kogos kogo uwaza sie za niehonorowego od jego sytuacji zdrowotnej? Nie musi ci byc go zal, bo zal twoj to on ma gleboko w de.

Gość gość
Swiatowy futbol to ogromna machina i komercja. To jest biznes. To nie wojsko, zeby mowic o honorze. Mecz to nie bitwa.

Gość gość
kos mi go wogole nie zal, nie wiem czemu. Acha wiem po przeszedl z Dortumndu do Monachium X No kuuuuutfa trzymajcie mnie. Co za baranica. Typowe polactwo. Zle zyczyc, zle mowic o innym czlowieku, oskarzyc, ironicznie odniesc sie do czyjegos zlego stanu zdrowia i to cos jeszcze smie powolac sie na takie gornolotne slowo jak "honor".

Gość gość
Ja go nie lubię i mam takie prawo, ale współczuję jako człowiekowi. Złamana kosc twarzy, zanik pamięci, pobyt w szpitalu, no szkoda chłopa tak ogólnie.

Gość gość
Dokladnie. Mozna kogos nie lubic, ale zwyczajnie okazac empatie, bo jego uraz jest wyjatkowo ciezki. To nie jest typowa kontuzja w tym sporcie, i powazny uraz. Moze on dla ciebie nie ma honoru, ale ty nie masz serca.

Gość gość
mogę wspólczuć człowiekowi ale to już dla mnie nie jest człowiek, tylko bydlę, które zarabia miliardy za bieganie za piłką, podczas gdy ludzie mądrzejsi od niego nie mają w tym kraju pracy nawet za 1500zł. zresztą było widać co to za bufon jak na spotkanie z fanami przyjechal samochodem za 600 tys

Gość gość
Jego auto za 600 tys nie jest usprawiedliwieniem dla twojego nieudacznictwa

Gość gość
To miał przyjechać maluchem? A może starym golfem bo fani się obrażą? No bez jaj ludzie :o Taki ma, na taki go stać, nie ukradł a zarobił. Bo co? Że nie w kopalni albo na kasie w markecie? Zazdrosc i jeszcze raz zazdrosc przez Was przemawia.

Gość gość
Nie zycze mu zle, tylko mowie, ze mi go nie zal, czyli jest mi to obojetne. Moze przez swoja paniusie Lewandowska mi tak obrzydl. Mam prawo lubi kogo chce i moge wyrazic swoja opinie. Mam gdzies wasze zdanie. Boszz wyluzujcie. Uwazam go za czlowikea bez honoru i bez zasad. Nie tylko przez transfer ale tez innych powodo wo ktorych nie musze tu pisac. Tylko najzwyczajniej mam gdzies czy jest w szpitalu czy nie. Miliony ludzi trafiaja do szpitali i o tym sie nie trabi. Ale smierci mu nie zycze, mu ani nikomu.

Gość gość
Ile zarabia mnie nie obchodzi, jesli mu sie poszczescilo to jego sprawa. Kiedys go bardzo lubilam, ale zmienilam zdanie, bo nie lubie falszywych ludzi. I kropka. I nic Wam do tego!

Gość gość
tak,tylko co nas to k***a kogo obchodzi dlaczego jakas tempa p***a zmieniła zdanie.idz się leczyć durna krowo

Gość gość
Skoro cie to nie obchodzi i nic nam do tego to po chuj zakladasz temat i dyskutujesz? Masz jakies zaburzenia? Kupy sie nie trzyma to co piszesz. Nie interesuje mnie i nie zal mi go i po to wale na forum i zakladam temat. Nic wam do tego dlatego z wami o tym dyskutuje. Zolte papiery potrzebne

Gość gość
Cos ci twardego chyba spadlo na leb autorko, bo p********z bez ladu i skladu

Gość gość
Uwazam go za czlowieka bez honoru. To byla glowna mysl. Sami zakladacie czesto o wiele durniejsze tematy.:)

Gość gość
O maj got, ludzie jak latwo Was wyprowadzic z rownagi. Chyba nie ja tu potrzebuje psychiatry lecz wy! :) A pan wyzej przeklinajac sam sobie wystawil swiadectwo.

Gość gość
No i co w zwiazku z tym. Kogo to obchodzi za co ty kogo uwazasz.

Gość gość
Jasne my wszyscy ale nie ty jedna. Wypieranie sie typowego psychola. Nie jestem wyprowadzony z rownowagi. Pisze to co o tobie mysle

Gość gość
Przylazla trollica jakas powiedziala co wiedziala i chyba jeszcze myslala ze beda jej bic brawo. Mi tez ciebie nie zal a jakos k***a watku o tobie nie zakladam. Ubaw mam z takich jak ty :D

Gość gość
Czemu, bo wyrazilam swoja opinie? To wy dajedzie sie wyprowadzic z rownowagi z byle powodu :)

Gość gość
To ja mam z Was niezly ubaw hahhaha, bo dajecie sobie manipulowac jak male dzieci :D I niepotrzebnie podsycacie dyskusje, ktora by juz dawno byla zakonczona .

Gość gość
Kreuuj dalej swoja rzeczywistosc tepaczko.

Gość gość
i nie wiem czemu mialabym byc trolem, bo mam inne zdanie niz Wy? co wypowiedz to glupsza, moje krytykujecie, moze sami czasem sie swoim przyjrzyjcie.

Gość gość
To tak jakby ktos w legii Warszawy przeszedl do wrogiej druzyny np. Krakowa, tylko dlatego ze mu wiecej zaplacili. Lub na odwrot. Dla mnie to czlowiek bez honoru. Xx Sugerujesz ze w polskiej lidze transferow nie ma? Ja pitole, gowno wie a sie wypowiada.

Gość gość
Ciesze sie z sukcesu 2 pozostalych polskich zawodnikow z Borussi, wiec nie masz racji.

Gość gość
największy masz problem z tym ile zarabia i dlaczego - jesteś wredna, wścibska i buraczana. Człowiek w szpitalu a ta tu o honorze gada, głupia jesteś czy co? Facet powinien zarabiać na tym co najlepiej potrafi i w firmie jaka najlepiej płaci- proste ale nie dla ciebie oślico

Gość gość
Lewandowski jest dla mnie powodem do dumy. Dla milionow dzieciakow przykladem i wiara w sukces. Mam nadzieje, ze szybko sie z tego wylize i szybko wroci do normy