Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem iealna ale każdy facet chce się ze mną umówić

Polecane posty

Gość gość

Miałam w ostatnim czasie z 6 randek z nowo poznanymi facetami i mimo ze ideałem nie jestem to każdy chce się spotykać. Mam jakiś taki urok osobisty plus jestem ładna choć nie piekna, fajna figurka, poczucie humoru że nie muszę sie martwic tym czy facet odezwie sie po pierwszej randce. Bo zawsze się odzywają:-)

Gość gość
ale błonki już nie masz:(

Gość gość
może nie jestem idealna ale powiewam nadzieją , żem łatwa , szybka i przyjemna

Gość gość
Nie jestem tez łatwa więc pudło

Gość gość
I na co liczysz dodając ten temat ? Ze też będziemy się tobą zachwycać? Jakieś wybujale ego masz paniusiu...mogę się założyć, że nikt sie z tobą nie umawia a ty chcesz tu leczyć swoje kompleksy anonimowo!

Gość gość
czy któremuś facetowi już pokazałaś ci.pke?

Gość gość
umawia się wielu. nie leczę kompleksów. nie jestem łatwa godzinka ze mną to 150 zł ale za to szybka i konkretna

Gość gość
poza tym jestem studentką, moja ci.pka jest aksamitna

Gość gość
Nie daj się przegonić pravikowi On siedzi w tej swojej kanciapie i n*******la w klawiaturę za doładowania telefonu:D Pisz dalej i nie zwracaj uwagi na przegrańców życiowych autorko!

Gość gość
a ile masz lat,ktorego z nich wybierzesz?

Gość gość
ale widac, ze do bani charakter, wiec zadny z Toba dlugo nei wytzryma. chcesz se podniesc poczucie wartosci, czy po co to piszesz? jest wiele dziewczyn jak ty, ale zadna sie tym nie chwali buahha

Gość gość
Mam 20 lat i wybiorę czwartego.

Gość gość
hahha ale wy mnie rozbawiliście swoją zawistością i podszywami. przyko mi bradzo że wy po pierwszej randce nie możecie się doczekac oldzewu, ja na 6 randek jakie miałam ostattnio to 6 razy faceci chciali kontynuowac znajmości. Niestety jestem dość wybredna więc się im nie udało. I mam duzo lat:-)

Gość gość
przysięgłam mojej mamie , że nigdy żadnemu nie dam.

Gość gość
Heh pewnie kleczysz na Florianskiej w Krk z tabliczka ,, błagam o randkę , oferuję sex" heh a każdy kto przechodzi to myśli, że pewnie z psychiatryka uciekła albo jesteś atrakcją dla turystów! !!

Gość gość
czemu akurat jego,najprzystojniejszy?

Gość gość
Idziesz w miejsce gdzie ludzie piszą nieraz, że są nieszczęśliwi, mają kompleksy, są samotni i chwalisz się powodzeniem? No zastanów się jak to o Tobie świadczy jako o człowieku? Chcesz komuś sprawić przykrość? Chcesz by właśnie czuli zawisć gdy Ty im będziesz dokopywać? I za to ktokolwiek powinien Cię chwalić? Wątpię. x Jeśli chodzi o związek jestem spełniona, więc mogę spojrzeć obiektywnie.

Gość gość
duzo tzn?

Gość gość
Idziesz w miejsce gdzie ludzie piszą nieraz, że są nieszczęśliwi, mają kompleksy, są samotni i chwalisz się powodzeniem? No zastanów się jak to o Tobie świadczy jako o człowieku? Chcesz komuś sprawić przykrość? Chcesz by właśnie czuli zawisć gdy Ty im będziesz dokopywać? I za to ktokolwiek powinien Cię chwalić? Wątpię. no pewnie bo Was pokazać szczęście to jak w mor/dę dać. genetycznie zaprogramowani na nieszczęście, utrawlający to jeszcze za życia na swoje życzenie

Gość gość
Bo to forum to tylko użalanie, a jak ktos chce sie czymś pochwalić to odrazu mu sie obrywa:-D

Gość gość
Poza tym przeciez napisałam że idealna nie jestem, daleko mi do piekności ale mam to coś w sobie co rpzyciąga facetów. Przepraszam że was w********m swoim szczęściem:-D

Gość gość
No i super autorko:) Sama mam podobnie. Lubię to jak wyglądam, nie mam kompleksów mimo że nie jestem idealna. Gdzie się nie pojawię zawsze mam miłe, męskie towarzystwo co wcale nie oznacza, że jestem rozwiązła. Wystarczy uśmiech, ciekawa osobowość, poczucie humoru i tyle a ludzie lgną do ciebie:) Pozdrawiam.