Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w biurze

sikanie po..

Polecane posty

Gość sama w biurze

dziewczyny , zawsze lubię sikać po masturbacji i wtedy mam często wrazenie, ze mam kolejny orgazm a niby już byłam spełniona. zdarza się Wam coś takiego ?

Gość ip800
Opis działa bardzo na wyobraźnię! (ip800@wp.pl)

Gość gośćona27
Hmm....muszę zacząć przywiązywać do tego większą uwagę:)

Gość alejaczasempiertolę
Ja wczoraj w kiblu upiertoliłam takiego kloca, że zapchało kanalizację na całym pionie w bloku. To się dopiero nazywa orgazm ;)

Gość gość
po tym klocu bierz się za spiralę

Gość sama w biurze
Gośćona27-to jest warte uwagi..

Gość gość
mi sprawia dużą przyjemność wstrzymywanie moczu, tzn kiedy bardzo chce mi się siku mocno zaciskam i rozluźniam mięśnie kegla i uda. fajne uczucie :-)

Gość gość
tak to tez bywa przyjemne ale nie na dlugo

Gość gość
zawsze lubię się wysikać po masturbacji

Gość gość
też lubię się masturbować przed a nie po masturbacji. Co prawda nie powoduje to orgazmu ale podniecenie z innych względów - skojarzeniowych. Facet czasem specjalnie nie daje mi się wysikać przed seksem, przetrzymuje mnie, jak zaczynamy zabawę to mi przechodzi parcie ale zaraz po orgaźmie wraca ze zdwojoną siłą. Wtedy - jak są na to warunki - pod prysznicem lub w plenerze wysikuję się jak jest we mnie. Zawsze się tego wstydzę ale jednocześnie bardzo mnie to podnieca. W takich okolicznośćiach pierwszy raz udało mu się całkiem mnie rozebrać w plenerze - z bluzki i stanika udało mu się rozebrać mnie wcześniej, ale starałam się zachować przyzwoitość nie zdejmując całkiem spodni. Ale nie mogłam już wytrzymać i żeby ich nie obsikać musiałam je zdjąć i zostać zupełnie na golasa. To mu się bardzo spodobało, również to że mogłam szeroko rozstawić nogi i tak naprawdę dopiero wtedy zaczęłą się naprawdę ostra jazda.