Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety z jakiego kraju wg was sa najpiekniejsze ?bylam w czechach i szok..

Polecane posty

Gość gość

jakie tam sa sliczne kobiety...bylam w ostrawie czeskiej i jeste w wielkim szoku poprostu..kobiety tak sa przecudne ...niektore mega wystylizowane i przesadnie wymalowane ,ale zdarzyla sie taka zwykla i naturalna dziewczyna ,ktora miala tak cudna twarz i naturalnie piękna byla,że bylam w wielkim szoku poprostu...az sie za nia ogladalam..tak delikatna byla jak jakis aniol..ech..w polsce sie takie nie zdarzaja..

Gość gość
zapraszam do Włoch, wtedy docenisz Polki :-)

Gość gość
Czeszki nie dorównują w urodzie Ukrainkom

Gość gość
To prawda ze sa sliczne czeszki. Ja dodam etonie i litwe. Co do Polek, to wcale blado nie wypadaja - popieram- na tle wloszek czy francuzek Polki sa wyzej

Gość gość
Ukrainki dziela sie na albo bardzo lade (poznalem dwie MEGA NATURALNIE PIEKNE) ale zdecydowana wiekszosc to bazyle jedna nawet wyglada jak putin

Gość gość
dziś i ona jest ukrainką? idealnie mówi po polsku

Gość butapirazol i piąchopiryna
Mam żoneczkę z Białorusi. Cudowne dziewczę! Delikatne, subtelne, niby ciche ale swój głosik już zdążyła pokazać ;) No i młodziutka. Przemierzyłem całą Białoruś aż do Homla pod rosyjską granicę i muszę powiedzieć, że dziewczęta są tam całkiem całkiem... Ale zdarzają się i "maloletnije szalawy" - jak śpiewa niejaki Aleksin Andrej. A w ogóle ktoś słucha rosyjskojęzycznej muzyki? Bo ja byłem w szoku jakie oni mają fajne utworki. O niebo lepsze od zachodniego chłamu komercyjnego. Chociaż i tam zaczyna docierać naśladownictwo.

Gość gość
mowi po polsku bo mieszka w polsce i ma narzeczonego z polski..wsluchajcie sie w wywiad dokladnie.

Gość gość
holenderki zdecydowanie...wysokie i szczuple blondynki.

Gość sztandarten firer zryty beret
tylko aryjska rasa najpaskudniejsze, najwstrętniejsze, najochydniejsze... czyli nie ma to jak pasztetowe niemry!

Gość gość
butapirazol a skądżeś wytrzasnął tą żonę?