Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczanga

Za co usunęłyście, zbanowałyście lub planujecie usunąć znajomych z FB?

Polecane posty

Gość paczanga

Piszcie numery które podaję jeżeli coś się pokrywa lub dopowiedzcie jeżeli było to coś innego. Czekam na ciekawe historie związane z wywalaniem z fb. Ja usunęłam ludzi za: 1. wrzucanie całodziennej relacji z tego co w danym momencie robią. 2. Lans na to co zjedli lub założyli na siebie, czyli 50 zdjęć dziennie z deserkiem, kawusią, suszi lub w nowych conversach tudzież ray bankach. 3. Milion rozmazanych zdjęć dziecka na sekundę. 4. Milion identycznych selfi swojego ryja dziennie. 5. Nieustanne udostępnianie wszystkich możliwych obrazków ze złotymi myślami o miłości, tęsknocie, o tym jak inni nas krzywdzą i takie tam żenady 6. Wrzucanie na tablicę postów obrażających moje uczucia: rasizm, szowinizm, fanatyzm religijny. 7. Pranie brudów rodzinnych czyli: ona płacze jaki to on nieodpowiedzialny, jak się zachowuje, a nazajutrz obwieszcza jak kocha tego swojego misia. 8. Wulgaryzmy i przekleństwa. Nie ważne czy to jako cytat z piosenki hip-hopowej czy kierowane do jakiejś osoby. 9. Zaproszenia do gierek po 3 dziennie od jednej osoby. 10. Prośby o polubienie zdjęcia. Żenada! mówię o takim bezinteresownym polubieniu, bo np jak koleżanka prosiła o polubienie jej foty na konkurs to dlaczego nie. Nawet skołowałam jej innych znajomych do polubienia i udostępniłam jej zdjęcie. Jest modelką na wózku i wygrała wtedy :D Dobrej koleżance która prosiła o lajkniecie zdjęcia jej dziecka na konkurs też nie odmówiłam, skoro mogła coś ugrać na tym? 11. Lans na imprezy gdzie to nie balował/a ile nie wypił/a i 50 foci z kibla w dyskotece. Często się zastanawiam czy te balangi się czasem w miejskim szalecie nie odbywają :o

Gość gość
11 - bezbłędne hahahaha :P usmiałam się ale ja nie mam odwagi jakoś wywalać ludzi nawet jeżeli mnie irytują :o

Gość gość
3 i 4 bezapelacyjnie ostatnio dwie laski wywaliłam

Gość gość
Usunęłam kuzynkę, jedyną jaką mam, bo nie powiedziała mi nawet (nie mówiąc o zaproszeniu), że wychodzi za mąż. Dowiedziałam się że zdjęć na Facebooku właśnie. Przykre.

Gość gość
1, 2 i 9

Gość gość
Za taki głupi temat na kafeterri

Gość gość
a co? ubodło, bo zobaczyłaś siebie w opisie? :P

Gość gość
To po co w ogole macie konta na FB ????

Gość gość
Nie ubodło, nie mam fb :-P ale jakbym miała to własnej taką jak Ty bym usunęła :-P no już co chwila to głupsze te tematy :-D ale humor mi poprawiłaś

Gość gość
Właśnie

Gość gość
na pewno nie po to żeby relacjonować każda kupę i każdą kafe na fb :o Dla ciebie to nie do pojęcia, że można robić inne rzeczy na fb? Ja raz na miesiąc wrzucę zdjęcie, komentuję udostępnione przez siebie artykuły i ludzie wdają się w fajne dyskusje na mojej tablicy. Moi znajomi wrzucają piękne zdjęcia, bo się zajmują fotografią no i fajnie raz na jakiś czas przeczytać jakąś głupotkę czy obejrzeć słit focię na fb ale nie po 100 dziennie no ludzie!

Gość gość
to usuwaj znajomych , co kogo to obchodzi? dobrze że nie mam fejsa.... niby na fejsie taka porządna a anonimowo nie lepsza od tych twoich znajomych... gdybe wiedzieli że to ty, sami by cię prędzej usunęli :D

Gość gość
wystarczy przestać obserwować, nie trzeba usuwać..

Gość gość
no raczej nie nie ma problemu z powiedzeniem komuś czegoś w twarz skoro ich wywaliła zamiast jęczeć za plecami, a w ogóle to nie zbrodnia anonimowo napisac ogólne rzeczy. wielce oburzone a ostatnio temat najgłupsze wpisy i foty na fejsie robił tu furrore i nawet cudze profile podawałyście do wyśmiania, hipokrytki!

Gość gość
Ja tylko jednego znajomego usunęłam ze względu na rasistowski wpis.

Gość gość
" Dla ciebie to nie do pojęcia, że można robić inne rzeczy na fb? " ale jestes ograniczona moje pytanie brzmialo po co masz konto na FB, skoro tak narzekasz, bo osobiscie nie wiem o co w FB chodzi.Nie mam konta :D

Gość gość
to po co sie ciskasz? temat jest o usuwaniu znajomych z fb

Gość gość
Patrzcie!!! żadna kafeterianka nie ma konta na fb alleluja!

Gość gość
Nie usuwam ze znajoych. Przyjmuje zaproszenia od tych, ktorych lubie i szanuje. Od reszty nie przyjmuje zaproszen i dlatego nie mam takich dylematow jak autorka.

wiekszosc punktow, oprocz wulgaryzmow, bo takiej patolki akurat nie mialam w znajomych, lans z imprez jest, ale nie wywalam, bo wszystko w granicach db smaku. Powodem bylo tez, gdy jak myslalam dobra kumpela, wrzucila enigmatyczne info o jakims zdanym kursie czy cos. Gdy apisalam w komentarzu, co jest grane, zeby sie pochwalila, to odpisala" Kto ma wiedziec, ten wie" :) no to nara :D

Gość gość
ha ha ha ... , moj tż ma laske w znajomych co pisze o swoich problemach i wystawia różne motta o miłości, fałszywych znajomych i takie tam.. bla bla bla bla . Co chwile robi foty uślinionego i brudnego dziecka a sama wypindrzona co rusz nowa fryzura .No ale usunać nie wypada bo to taka dalsza rodzina.

Gość gość
Tak ,jakgośc wyżej nie przyjmuje do grona znajomych wszystkich jak "leci " :P Mam około 20 znajomych ,a w wiekszości to rodzina :) Nie mam więc dylematów o wyrzuceniu :D

Gość gość
no ale np u mnie ludzie tacy nie byli. rok wcześniej gadałam z laską co sama się z dzióbków śmiała, taka opanowana, stonowana aż tu po roku słit focie z wykrzywionym ryjem, makijaż jak tynk i durne teksty o miłości, przyjaźni i takie tam

Gość gość
ja usunełam laske z pracy bo jest po prostu tepa jak but. nie ma takiego punktu

Gość gość
ja usunęłam sporo "znajomych" bo nie mam z nimi kontaktu od lat i się nie odzywają, ja nieraz napisałam to popisali ale sami nie zaczynali rozmowy więc NARAA :) jak i również dlatego, że byli tylko znajomymi jak widać z fb bo mijając mnie na mieście nawet "cześć" nie mówią

Gość gość
nie usuwam ale przestaje obserwować czy jak to się nazywa. 4,5,6 szlag mnie trafia z tymi złotymi myślami

Gość gość
Zaproszenia do gierek i inny spam, wkurza mnie to jak nie wiem, tak samo reklamowanie swojej firmy na prywatnym profilu :O

Gość gość
zaproszenia do gier mozna zablokowac :)