Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egi31

Facet nie dajacy znaku zycia

Polecane posty

Gość egi31

Czy tez u Was sie czasami tak zdarza ze poznacie jakiegos faceta fajnego, wszystko jest niby ok a pozniej okazuje sie ze on znika i nie daje Wam znaku zycia, malo tego nie odpisuje na smsy lub nie odbiera telefonow zeby chociazby wyjasnic co sie stalo? Stwierdzam ze faceci to tchórze, nie chca z kims byc to zamiast napisac lub powiedziec o tym nam, to poprostu unikaja jak sie da. Po co Wy to robicie? Nie lepiej powiedziec czy napisac prosto z mostu ze to koniec lub zebysmy sie walily i miec spokoj?

Gość gość
daje se siana, nie chce cię to szukaj kogoś innego. proste?

Gość gość
To jest niestety coraz częstszy przypadek takiego zachowania u panów

Gość gość
Szkoda mu czasu i kasy na smsa do ciebie....

Gość gość
to sa dupki, ktorzy nie potrafia normalnie zakonczyc znajomosci

Gość gość
Albo się potem głupio tłumaczą że na koncie w telnic nie mieli:-(

Gość gość
zerwac nie potrafia z godnoscia, wolą ucieczke buahahha

Gość gość
zaraz, zaraz....bo ja tu czegos nie rozumiem... znaczy sie ze spotykasz się z facetem i potem ty sie do niego odzywasz???? Po co to robisz?? Pierwszy krok po udanej randce należy do faceta, kobieta powinna czekać. Pewnie poczuli sie niemęscy po tym jak to ty zaczełas się odzywać. Faceci nie lubia nachalnych kobiet.

Gość egi31
to nie byla pierwsza randka, po prostu bylismy jakis czas ze soba i z dnia na dzien znikł bez słowa wyjasnienia, ja rozumiem ze ktos moze zakonczyc zwiazek ale po co robic to w taki sposob, mozna kulturalnie napisac cokolwiek a nie uciekac

Gość tchórze wy_ać do lawy
"Pewnie poczuli sie niemęscy po tym jak to ty zaczełas się odzywać. " xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ŁO W MORDE! :D Trzymcie mnie ludzie bo zaraz padne :D:D:D:D Wielki myśliwy i wojownik przestraszył się... SMS od samicy.... muahahahahahahahah!!!! Słuchaj gościu lub gościówo. Jeżeli masz ptaka to weź mi oddaj swoje spodnie bo ja mam większe jajka niż Ty! Sory ale jak kolorujesz majtki na brązowo bo Ci kobieta SMS wysłała to nie zasługujesz na noszenie portek :D Jeżeli jesteś laską to współczuje chłopaka/ojca/brata/ innych samców w rodzinie, niezłe lamy masz i peezdy że coś takiego budzi ich lęk :D

Gość gość
Bo facet woli sobie rękę uciąć niż powiedzieć,że nas nie chce...

Gość gość
następna idiotka której trzeba napluć w twarz, żeby zrozumiała, że to koniec "związku"

Gość gość
idiotka jesteś ty. a może być koniec związku i "koniec związku" czyli tchórzliwa ucieczka bez słowa, buraka bez szacunku do ludzi. i o to się w tym temacie rozchodzi, o sposób zakończenia relacji padalcu!

Gość gość
15.23 Jakie pluć ? Skoro umiał sie debil deklarować,że chce,to niech ma odwagę powiedzieć,że mu się odechciało.

Gość gość
Do mnie sie teraz odezwał facet za którym o mało nie oszalałam. Przez dwa miesiące nie dawał znaku życia, a teraz nagle wyskakuje z tekstem że chce ze mną być. Za wytłumaczenie tego 2 miesięcznego braku odezwu obrał sobie sadzenie ziemniaków :P

Gość miszcz blantów
"gość dziś następna idiotka której trzeba napluć w twarz, żeby zrozumiała, że to koniec "związku"" stul morde lampucero je...ana i nie drzyj ryja tylko sie zajmij czyms pozytecznym np pucowaniem mi berla dumna ksienzniczko pier...ona k***a na co czekasz jeszcze? procesja z darami ma byc?

Gość gość
miszczu...berło to ty masz w swej wyobraźni :) twój tekst świadczy o tym,że posiadasz glistę w majtkach.To niestety reguła,że ci z maleńkim fiu.kiem fikają najwięcej i najgłośniej krzyczą.

Gość miszcz blantów
"gość dziś miszczu...berło to ty masz w swej wyobraźni usmiech.gif twój tekst świadczy o tym,że posiadasz glistę w majtkach.To niestety reguła,że ci z maleńkim fiu.kiem fikają najwięcej i najgłośniej krzyczą." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx o prosze i juz troche grzeczniej :P rozumiem, ze zgodnie z twoja kobieca "logika"najglosniej jape o naiwnych idiotkach dra te najbardziej ulegle i marzace o dominatorze albo te zakochane w bad boysach albo te co sie daly wyrolowac w przeszlosci? czy to juz sie nie odnosi do was zgodnie z kobieca "logika"?

Gość gość
Autorko, ja miałam taką sytuację, że facet spotykał się ze mną regularnie i bardzo byliśmy z tego powodu oboje szczęśliwi. Nie byliśmy razem, ale wszystko do tego zmierzało. Rozumieliśmy się bardzo dobrze, fajnie się układało między nami. Zniknął z dnia na dzień bez słowa. Nie byłam nachalna, nie wydzwaniałam za nim itp. Czasem spróbowałam się odezwać, tak dla sprawdzenia, czy są szanse na utrzymanie tej znajomości. Nic - zero kontaktu w jakikolwiek sposób. Znalazł się sam po 1,5 roku. Podszedł do mnie na ulicy i jakby nigdy nic zapytał co u mnie. Później prosił o numer telefonu, zaczynał naciskać na spotkania, a później już nie krył się z chęcią bycia ze mną. I dążył do tego bardzo zdecydowanie. Po latach zrozumiałam, że on po prostu nie umiał wtedy ze mną być, nie umiał nic zrobić, żebyśmy byli razem - nie wiem, może nie był pewny, może się bał. Na bank nie chciałby mnie skrzywdzić, więc uznał pewnie, że mniejszym złem jest zniknięcie bez słowa. I nawet nie próbuję tego zrozumieć jak mógł podjąć taką decyzję. Jak widzisz, takie historie zdarzają się...

Gość egi31
uff widze ze rozumiecie mnie dziewczyny :) nie trzeba byc idotka czy uległą zeby facet taki numer odstawil. ja wole najgorsza prawde albo chociazby glupiego sms dostac z "wypier..." czy z czyms a nie takie znikanie ich. tak postepuja faceci bez jajec niestety :) chyba musze to zaakceptowac buahaha

Gość egi31
no ja mialam 2 takie przypadki 1. bylam z facetem 3 miesiace, wszystko bylo ok nawet nie zdarzylismy sie nawet poklocic, pojechal w trase i sie nie odzywal, cos tak czulam podswiadomie ze cos jest nie tak, wiec napisalam do niego raz - cisza, drugi raz - nic, mysle kur... moze cos na trasie sie stalo i mial wypadek bo akurat w wiadomosciach bylo ze na jego trasie 2 wypadki byly, wiec napisalam do jego brata czy moze wie cos o nim bo sie naprawde martwie. i jak brat z nim sie skontaktowal to dopiero burak napisal smsa ze niby telefon mu sie zepsuł i ze on nie wie czy jest w stanie mnie pokochac i kochac buahahah a po kilku dniach od tego mial juz inna dziewczyne - wiec burak znalazl sobie laske i nie mial odwagi mi o tym nawet napisac, wiec wolal uciec ... 2. kolejny facet takie wielkie plany nam robil, piekne slowa mowil i wogole, pojechal na chwile do domu i od kilku dni nie odzyw sie hehehe pisalam do niego, dzwonilam i nic, wiec olalam typa i niech wali sie. zamiast napisac mi cos to on woli sie schowac. frajerstwo i tyle. a tacy sa oni niby mescy - widac jak :P

Gość gość
w sumie tak i nie. Ja np byłam tą olewaną i olewającą, i nie wiem, po której stronie sie opowiedzieć. Z tym, ze jak olewałam, to zwykle dosadnie dawałam do zrozumienia, facetowi, tzn mówiłam, np pbyśmy zostali przyjaciółmi, ale często to nie dawało żadnego rezultatu, więc wtedy zaczełam olewać. I powiem wam, miałam multum takich sytuacji że facet po prostu tego nie rozumiał, dalej wydzwaniał był nachalny..pisał do mnie wiadomości z wyrzutami, itd.. naprawdę miałam tego dosć, i byłam na siebie zła, że chciałam zachować się grzecznie a w zamian za to dostałam, jeszcze po twarzy. Dlatego przestałam to robić, przestałam się tłumaczyć, i jak nie jestem kimś zainteresowana, to zwyczajnie olewam, więc jestem trochę w stanie zrozumieć takie zachowanie. Z drugiej strony, też to były raczej poczatki znajomości, ja tym facetom niczego nie obiecałam, to oni sami wyobrazili sobie nie wiadomo co.. Ale gdybym już weszła w jakiś związek, to na pewno bym się nie zachowała jak tutaj opisujecie, dla mnie to już faktycznie chamstwo i totalny brak szacunku wobec drugiej osoby. Szczególnie kiedy, komuś się coś obiecało, i jak tu później zaufać drugiej osobie..

Gość gość
ja tez mowie komus kto nie jest w moim typie ze mozemy zostac na stopie kolezenskiej i tyle. ale jak juz sie jest blisko ze soba to juz nie powinno sie olewac tak drugiego czlowieka

Gość Herbatynka
gość dziś 15.23 Jakie pluć ? Skoro umiał sie debil deklarować,że chce,to niech ma odwagę powiedzieć,że mu się odechciało. xxxxxxxxxxxxxxx Idealnie powiedziane

Gość gość
jeszcze raz zapytam wam naprawdę trzeba wszystko wygarniać prosto w oczy? nie rozumiecie,że jak ktoś przestaje odbierać wsze telefony, nie odpisuje na wasze smsy to znaczy że nie chce z wami kontaktu? nie rozumiecie aluzji? tylko chamskim prostakom trzeba zawsze tłumaczyć jak krowie na rowie, prosto w twarz i po chamsku bo inaczej nie zrozumie!!!

Gość gość
Herbatynka dziś gość dziś 15.23 Jakie pluć ? Skoro umiał sie debil deklarować,że chce,to niech ma odwagę powiedzieć,że mu się odechciało. xxx deklarował się? mówił o wspólnej przyszłości, dał pierścionek, oświadczył się??? to że ktoś czasem przychodzi cię w/y/r/u/c/h/a/ć to nie jest żadna deklaracja!!!

Gość gość
a to po ludzku zerwac kontaktu nie potrafi? no to ładnie wychowany buahahah

Gość gość
jasne ze nie jest deklaracja tak samo jak deklaracja nie sa puste gadki o milosci zeby se z******c

Gość Noteciowa
Nie nie nie chamskim prostakiem to jest ten który olewa, a nie ten który jest olewanym i daży tylko do zrozumienia dlaczego tak sie dzieje.