Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość bogata ani troche

Czy sprzedac moja bizuterie?

Polecane posty

Gość gość bogata ani troche

Przez cale zycie nazbierałam roznego rodzaju zlotch swiecidelek , poczawszy od I Komunii Sw az po slub ( maz mi dal zlote kolczyki) To wszytsko siedzi mi w szkatułce i się kurzy bo sa to już niemodne rzeczy i np. lancuszki których nie lubie :P i ich nigdy nie nosila,. Wyzej wspomniane kolczyki od meza się ulamaly :( Pomyslalam, ze mogłabym je sprzedać... w sklepie jublierskim zaproponowano mi cene jak za zlom... i nie wiem co robic :( bo mam wrazenie, ze na tym dużo strace.

Gość gość
wystaw na allegro od ceny, która cię zadowala

Gość gość
No oczywiscie, ze ci zaproponowali cene jak za zlom. Nie dostaniesz wiecej. Co do allegro, to tez gruba watpie, zeby ktos kupil, stara, uzywana bizuterie i tak naprawde niewiadomego pochodzenia. Jesli potrzebujesz kasy, to niestety musisz sie liczyc ze duzo nie dostaniesz.

Gość gość
daj złotnikowi, niech zrobi z tej biżuterii coś na czasie, ja tak zrobiłam ze swoim srebrem, z pierścionków, porwanych łańcuszków i pojedynczych cienkich i pokrzywionych bransoletek zrobił mi 2 bransoletki

Gość gość
A ile ci zaproponował?Za gram złota powinnaś dostać 50 zł.Jeśli proponował ci duzo mniej to idź do innego,bo ten chciał cię zrobić w bambuko.Siedzę w jubilerstwie więc wiem co mówię.

Gość gość
Przetop i zrób sobie łańcuszek z serduszkiem z imionami dzieci i męża:)

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej