Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mary951203

brak przyjemnosci z seksu

Polecane posty

Gość mary951203

Czesc, mam 20 lat, wpolzyje od niedawna (od 2 miesiecy) i dosc rzadko (nie mieszkamy razem). Kochalismy sie juz okolo 10 razy, a ja nadal nie odczuwam przyjemnosci. Zazwyczaj czuje dodatkowo lekki bol przy wejsciu, ale po kilku sekundach przechodzi, dalej jest po prostu obojetnie. Czuje sie przy nim rozluzniona, mamy dosc dluga gre wstepna, ale nadal nic. Zabezbieczamy sie tabletkami, wiec to nie jest kwestia gumki. Co o tym myslicie? Macie jakies pomysly jak temu zaradzic? Bylam miesiac temu u ginekologa i wszystko ok, wiec to na pewno nie jest jakas nadzerka.

Gość gość
To jest twoj 1 partner? Mysle ze to dlatego ze ty i on jestescie niedpswiadcze ni jeszcze

Gość gość
a powiedz mi czy Ty masturbowałaś się kiedyś sama?? czy wiesz w ogóle jak orgazm jest ??

Gość mary951203
Wiec moj partner jest ode mnie troche starszy i ma juz spore doswiadczenie. Tak, zdarzalo mi sie masturbowac

Gość mary951203
I owszem to jest moj pierwszy partner i chyba z tego to wynika

Gość gość
Nie czujesz podniecenia.Nie masz na niego ochoty.Masz jakąś blokadę.Powodów może być wiele.;-)

Gość mary951203
Wlasnie nasza relacja jest taka, ze czuje sie przy nim dobrze :) nie mam zadnych oporow, nawet moj pierwszy raz z nim ob sie bez strachu. Kreci mnie maksymalnie rowniez fizycznie. Gadalam z nim o tym, postara sie o dluzsza gre wstepna. Mam nadzieje, ze to dlatego, ze to moje poczatki...