Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAJNIE JEST

DŁUGI WEEKEND A POGODĘ ZAPOWIADAJĄ DO BANI.

Polecane posty

Gość FAJNIE JEST

Zaplanowaliśmy wyjazd nad jezioro na działkę.Nie wiem której stacji telewizyjnej wierzyć? Jedni mówią że będzie słonecznie i ciepło +16 stopni, a inni straszą zimnem.Mamy dziecko siedmio miesięczne i mamy dylemat. Domek jest ogrzewany, ale nie chodzi nam o to żeby przesiadywać w mieszkaniu, tylko na powietrzu.Jak Wy spędzicie długi weekend?

Gość gość
Sami nie wiedzą jak będzie naprawdę.Może w czwartek po poludniu im się uda zgadnąć:D

Gość gość
ja idę do pracy więc w peeździe to mam. A nawet się cieszę że będzie zimno i c*****o. Nie bedą lenie na leżakach leżeć jak ja muszę zapie//rdalać w robocie

Gość Jakie to żenujące
Straszny bałwan z ciebie.Co mnie obchodzi że musisz pracować w długi długi weekend. Miałeś pod górke do szkoły, to teraz musisz tyrać.Ja pracuje ponad 20 lat, ale weekendy mam wolne i nie obrażaj,przyzwoitych ludzi że nygusy Ma być słonecznie i cieplo w miejscu gdzie będziemy wypoczywać. A ty robolu tyraj!

Gość gość
Starsza osobo z 21:39 ciesz się,że"robole"ze służb medycznych pracują bez przerwy,w weekendy też.Kiedy cię dopadnie zawał czy udar ,albo jakiś wypadek,nie spyta najpierw czy może!:-)

Gość gość
Lepiej jechać niż siedzieć w mieście.Zabrać cieplejsze ubrania,zresztą prognozy pogody często są felerne.

Gość Aka_dayeMXZ
gril dla przyjaciól w ogródku... (pod parasolem) i potem małe co nie co... z napojów będzie też cydr... ciągle wzbudza zainteresowanie, będą też słodkości i lody

Gość gośćula
z meteorologią jest jak z wróżbiarstwem,mnie tam rybka czy będzie deszcz czy śnieg czy słońce,mam chore zatoki i zamulam w domu jeszcze 10 dni,ale wam życzę słoneczka i ciepełka.