misiaczek 2014 0 Napisano Kwiecień 29, 2015 od lutego zaczełam współżyć z chlopakiem i w wtorek (tydzien temu) miałam dostać okres a w piątek współżyliśmy z soba ale z prezerwatywą potem wszystko sprawdziliśmy i niby było ok, napełniliśmy prezewatywę wodę i równiez nic nie było, ale okres już mi się spóźnia tydzień nie wiem co robic i bardzo się boje ;( a dodam że na podpasce mam zabarwienia brunatne co to wszystko może oznaczać ? są to jakieś zmiany hormonalne dlatego że zaczęłam współżyć czy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2015 Dziecko ile ty masz lat? Boszsz... Po stosunku bawiliście się zużytą prezerwatywą w łazience....fuuujjj Na 99,% nie jesteś w ciąży, choć ciężko to stwierdzić przez internet, ale niech ci będzie. Brunatne zabarwienie czasem pojawia się na bieliźnie przed okresem (albo w terminie okresu) i jeżeli nie ma ku temu innych powodów nie oznacza ciąży. Ginekolog twierdzi że macica się oczyszcza, ale jeżeli pojawia się to dość często i nie tylko przed okresem warto udać się do lekarza, bo może świadczyć o jakiś zaburzeniach hormonalnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach