Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaNatka

wyzwanie 250 przysiadów

Polecane posty

Gość małaNatka

drogie panie, czy jak podejmowałyście te wyzwanie to czy jak miałyście danego dnia wykonać załóżmy 150 przysiadów to robiłyście je na raz, czy przez cały dzień np. rano 50, popołudniu 50 i wieczorem 50 czy dawały wam efekty te wyzwania? i czy tak samo jest z innymi wyzwaniami?

Gość gość
ja robilam na raz i efekty sa widiczne :)

Gość gość
200 robiłem jednorazowo na wf-ie za kare i myślę, ze dasz rade zrobić tak samo. Na raty nic ci to nie da ;) pozdro malutka

Gość małaNatka
ostatnio chorowałam, leżałam w szpitalu, a potem przez rok miałam zakaz wykonywania jakichkolwiek ćwiczeń, a juz wtedy przed szpitalem nie za dobra miałam formę, a teraz to kompletna klapa ze mną jest :P i trochę mam obawy ze nie dam rady na raz :/

Gość gość
To zacznij mala od 100 w pierwszym tygodniu, a później wejdź na wyższy poziom ;)

Gość gość
nie kpij z nas :classic_cool: jak masz plaskodoopie to i 5 lat nie pomoze tylko se kolana zniszczysz :)

Gość małaNatka
no aż tak płaskiego tyłka nie ma :P chce go tylko ujędrnić :) robię już rożne ćwiczenia na pośladki, brzuch, nogi itd :)

Gość gość
ja zaczęłam od 100 dziennie, 50 jeśli nie mam siły. efekty widoczne były już po tygodniu, teraz mam trzy dni przerwy, bo mnie ostro kac męczył, dzisiaj 200, żeby nadrobić :)

Gość małaNatka
a jak dlugo juz cwiczysz?

Gość gość
3 tygodnie, tyłek zrobił się naprawdę fajny, ale trzeba to jednak połączyć z jakimiś ćwiczeniami przez pół godzinki przed przysiadami dla mnie dobre są też przysiady mieszane: https://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY

Gość gość
przysiady dają radę, serio. Z racji braku kondycji (i obaw o kolana) zaczęłam od 30 więc zajęło mi kilka dni więcej ale udało się. Tyłek faktycznie się podniósł więc stanowczo polecam! Aha i faktycznie na raz się robi, bo potem to już masz poczucie że skoro dałaś radę np 140 to jakim cudem nie dasz rady 10 więcej i tak za każdym razem;)

Gość gość598
150 przysiadów na raz???????? ja ledwo 20 robię :D :D

Gość gość
20 to delikatna rozgrzewka....

Gość gość598
delikatna rozgrzewka??? :D ledwo żyję po tym :D