Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ewamewa15

Jak poprosić i przygotować sie na spotkanie z chlopakiem ? Błagam pomóżcie!!

Polecane posty

Cześć :) Pomóżcie proszę!Nie jestem doswiadczona w tego typu sprawach,nie chciałabym być wobec tego chlopaka zbyt nachalna.Chciałabym sie z nim spotkać i wytłumaczyć mu swoje uczucia co do niego bo wiecie,zrobilam źle i teraz o tym dobrze wiem :( Od ponad roku jestem zakochana w takim jednym chlopaku.Niedawno przyznalam mu sie do tego piszac do niego na faceboku,to było dokładnie w lutym.Do tej pory nic nie odpowiedział ,tylko patrzy sie na mnie jak mnie widzi.Teraz wiem że zle zrobiłam pisząc o tym do niego na faceboku.Najgorsze jest to że do niedawna wogóle sobie z tego nie zdawalam sprawy.Dopiero pewna dziewczyna uświadomiła mi wszystko i to ona doradzila mi,żebym spotkala sie z nim i mu wszystko wyjaśniła.Trochę to aby sie z nim spotkać odwlekalam,też nie chciałam robić mu dodatkowego problemu tydzień temu miał egzaminy,bierzmowanie nie chciałam mu sie narzucać.Chciałabym wybrać taki w miare dobry moment a nie robić mu problem.Wcześniej też miałam nadzieję,że może,może coś z tego będzie.Teraz już wiem że nic z tego,ale i tak chcę sie z nim spotkać żeby wszystko wyjaśnić choć jestem trochę nieśmiała i zwyczajnie sie boję :( Ale spróbuje sie przełamać.Tylko jak umówić sie na takie spotkanie?Czy np.jakbym chciała sie z nim spotkać w przyszła sobotę to lepiej by było zaproponować mu spotkanie już w poniedziałek?Czy mogę poprosić przyjaciółkę żeby poszła ze mna a potem np.zostawila nas samych?Czy myślicie że jest szansa że on wogóle nie przyjdzie i oleje?Jak mam go poprosić o takie spotkanie?Jak sama skoro jestem nieśmiała mam sie na nie przygotować?Wiadomo,nie chcialabym sie przed nim upokorzyć.Powiedzialabym mu i wytlumaczyla wszystko a potem poszła... Pomóżcie proszę!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować